Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a nők annyira erősen tudnak kötődni ahhoz aki szeretnek, hogy a párjuk orgazmusa számukra is felér egy kisebb orgazmussal? És ezért egy nő akkor is tudja élvezni az együttlétet ha neki nincs feltétlen orgazmusa?
Igen ez így van
Büdös életbe nem volt még aktus közbeni orgazmusom
De kielégítő azt látni h spriccel összerogy és remeg mert jó volt amit csináltam vele
Az, hogy sokan megpróbálják valahogy azt is élvezni, hogy a párjuk nem tud rendesen dugni (mert sok ilyen van) még nem azt jelenti, hogy ez a szöszmötölés felér egy igazi orgazmussal.
Meg aztán nehéz azt érezni hogy szeretnek, ha rendszeresen az megy, hogy a párod elélvez, aztán megy is aludni még mielőtt visszaadná a szívességet.
Szerintem nagyáltalánosságban nem igaz... Szerintem a legtöbb nőnek ugyanúgy van igénye a valós orgazmura, illetve szeretni sem képesek jobban mint a férfiak.
Én is örülök férfijént ha a szerettemnek jó, de egy életen keresztül nem kívánok orgazmus nélkül élni.
Ezzel a nők is így vannak, csak több olyan nő van akinek még soem volt orgazmus, így nem akkora szevedés nélküle élni.
Magamból kiindulva, hiába vagyok szerelmes, ha nem elégülök ki szex terén, akkor az nekem egy szhar szex.
Nekem fontos, hogy egyformán elmenjünk. Nyilván izgat , ha ő elélvez, de nem elég!
N
Igen nagyon jó érzés tud lenni ha a párom elelvez tőlem. Ahogy irtad feler egy kisebb orgazmussal de egy igazival nem.
20N
Igaz. Én 1 éve és két hónapja vagyok együtt a barátommal. Egy évig nem volt orgazmusom egyszer sem,de élveztem a szexet vele. Kellemes volt,izgató. Ha nyalt az is,de nem tudtam elmenni,vagy csak magy ritkán. Aztán valami átkattant. Lehet a gátlások omlottak le bennem,vagy csak ráéreztem nekem hogy jó,és a nyalástól egy perc alatt eltudok menni,és ha én lovagolom őt,az esetek 50%ában hüvelyi orgazmusom is van. Ami nem rossz a 0%os eddigi felálláshoz képest😅
Szóval az orgazmus fejben is dől el,és a szex nélküle is élvezhető,de a végén mindig lesz egy kis hiányérzet. Nekem is volt,de szeretem a párom,nem érdekelt. Adni kell időt egymásnak. Sosem értettem az olyan párokat akik csak mert nem volt kielégítő szex X időn belül,már szakítottak is. Nem minden a testiség. Van lelki és testi orgazmus is 💁♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!