Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ferfiak! Nektek gumiban is ugyanolyan jo mint gumi
nelkul?
Figyelt kérdés
Mert ha egy mod van ra, akkor inkabb elkerulnem a fogamzasgatlot, ferjemmel meg nem tervezunk egyenlore masik gyereket meg, igy vedekeznenk, de en olyan modszert szeretnek ami neki is jo es kenyelmes, nem csak nekem.
Kiabranditonak tartjatok az ovszer hasznalatat?
Nem kenyelmetlen az ovszert hasznalnotok?
Ugyanazt az elvezetet erzitek, mintha nem hasznalnatok gumit?
Koszonom a valaszokat elore is.
Bocs, de mi nem vedekeztunk meg, igy ebben tapasztalatlan vagyok azert kerdeztem.
Nem rajong nagyon egyikünk se a gumiért ( viszont hormont se szedhetek.....) ,de mivel muszáj, érdesített ami bejön. ( meg néha az anál, de azt nem mki szereti, és van ski szerint ez perverz bűn, és egy nőnek tilos élveznir)
2019. márc. 11. 14:41
12/23 anonim válasza:
1-es válaszóló. valóban nem éreznek a férfiak gumiban semmit általában. jó magam se, gumiban nem is tudok elmenni, egy idő után lelankodok. képzeld el, hogy milyen lehet úgy szexelni, hogy nem egy forró, nedves puncit érzek hanem azt hogy egy gumi fos szorítja a pocsomet. mivel egyelőre nincs más alternatív lehetőség marad a tabi.. majd ha lesz férfiaknak is fogamzásgátló tabletta akkor majd lehet felváltva szedni a két félnek
2019. márc. 11. 14:46
13/23 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar már eleve a gumi, mert szorít, minden bajom van tőle. A kényelmetlenség miatt pedig a merevedés fenntartása is komoly probléma. Sokszor mire kibontom a gumit, és elkezdtem felhúzni, már félig lelankad a farkam, aztán ha ráhúzom, alig tudjuk visszaizgatni. Ennek ellenére rendszeresen használom, főleg hogy nincs komoly párkapcsolatom, akivel gumi nélkül csinálhatnánk. De elélvezni pl csak úgy tudok, hogy lehúzom a gumit, aztán kiverem.
2019. márc. 11. 15:22
14/23 anonim válasza:
A paroddal célszerű ezt megbeszélni őszintén . 😊 Nyilván jobb nélküle, de amelyik pasi nem tudja “elviselni” az inkább b@.ssza meg! 🙂 Majd mikor egy gyerek becsúszik , ami egyébként probléma is lenne, majd megtudják , hogy miért kell védekezni. L
2019. márc. 11. 15:38
15/23 anonim válasza:
Nekem a gumitól lelankad, az érzés is más... de mi a párommal nem használunk se gumit, se tablettát . :)
2019. márc. 11. 16:30
16/23 anonim válasza:
Simán megy gumiban is.
2019. márc. 11. 16:31
17/23 anonim válasza:
Nálunk is ez van nem szeretné hogy gyogyszert szedjen és maradt a gumi !
De sajna nem érzek semmit a gumiba és lelankadok persze így egyikünknek se jó amit orális kényeztetessel be lehet fejezni na de meddig...!
2019. márc. 11. 16:40
18/23 anonim válasza:
Elég vastag van nekem. Nagyon szorít minden gumi. De ez van :(
2019. márc. 11. 16:40
19/23 anonim válasza:
Mióta a gumit feltalálták (előtte már Casanova is védekezett úgy, hogy juhok húgyhólyagját húzta fel magának), szóval mióta van gumi, a férfiak nézete a használatával összefüggésben nagyon eltérő. Fentebb is ez a tény észlelhető. Kinek bejön, kinek nem. Nekünk teljesen mindegy volt, gumival, vagy nélküle. Most már túlkorosak vagyunk hozzá, így tárgytalan. Röviden: van akinek nem akadály, van, akinek kiábrándító, lehangoló.
Kérdező, beszéld meg a férjeddel.
F.
2019. márc. 11. 19:55
20/23 anonim válasza:
Ugyanolyan jo gumival is. Nekem nem lankad le tőle nem.vagyok inpoooo
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!