Elszakadt a telefontöltő kábelem gumi borítása, ezèrt szeretnèk újat venni. Szerintetek megèri az adapterhez ugyanolyan gyári modellt venni vagy a kínai ("500 Ft-os") is jó lehet?
Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 00:20
1/7 anonim válasza:
Tolrokabele mindegy milyen. Az adapter szamit ugyanis az engedi at az aramerosseget. Sima kis 500ft-os is eleg. Persze abbol is egy minosegibb erosebb az idealis ami tartosabb lesz. Telefonboltban dolgozom 8 eve :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem mindegy milyen. Nekem quick chargeres a töltőm, 3.5 A van ráírva. Az viszont nem tölt mindegyik kábellel ugyanúgy. Nem mondom, hogy amúgy nem baszta szét a telefonom akksiját, de ez mellékes.
3/7 repulo válasza:
Én a sima 2A-es töltőhöz vettem lapos kínai madzagot, nem volt jó, nagyon lassan töltött vele.
4/7 anonim válasza:
A kínai olcsók kapcsán már olyannal is találkoztan, aminek a vezetékét fogta a mágnes.
Ha nem zavar hogy nagyon lassan tölt és könnyebben megtörik tőben a dugónál, akkor neked jó lehet az is.
6/7 anonim válasza:
Kinai nemjo ez igaz de egy olcsobb megteszi
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Tudnátok olyan helyet ajánlani, ahol nem horror áron lehet kapni ès megbízható?
Egyèbkènt Huawei P10 lite telefonom van.
2018. dec. 6. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!