Android! A csomag ütközésben van egy ugyanolyan nevű már meglévő csomaggal. Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát? Nincs fent a program már.
Sziasztok,olyan kerdessel fordulnek hozzatok,hogy en sammobile.com ról töltögettem le appokat ami a galaxy s8-ra üt,a legfrisebb alkalmazások amik megjelentek nagyjabol.. itt letudtam(touchwiz,névjegy,galéria,stb..)
A fényképezőt és egyébb legfrisebb verzios appokat nem engedi ami amihez 7.0 android kell minimum..
Ezt írja:## Android! A csomag ütközésben van egy ugyanolyan nevű már meglévő csomaggal.
Mit tehetek ez esetben?
Tobbi sikerult,nem szivesen rootolgatnám. S6 edge
A telefonodon melyik android van fent? Lehet, hogy régebbi, nincs frissítve, ezért nem indulnak az új appok. A net szerint kijött rá a 7-es is (2018.01.29.) Ha lehet, frissítsd a rendszert, utána próbáld újra az appokat telepíteni és futtatni.
Ha valamiért a telefon rendszere nem talál frissítést, a sammobile.com -ról firmware-ket is lehet letölteni.
Ha nem tudod, hogyan kell frissíteni,akkor inkább vidd be egy telefonoshoz, pár ezresért megcsinálja ( vagy egy ügyeskezű ismerős).
Esetleg adb-vel eltávolítod, és újratelepíted.
Itt a példa, hogy csináld:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Adb-t honnan tudom leszedni?
Ehhez az egészhez root jogosultság nem kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!