Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ferfiak! Nektek gumiban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ferfiak! Nektek gumiban is ugyanolyan jo mint gumi nelkul?

Figyelt kérdés

Mert ha egy mod van ra, akkor inkabb elkerulnem a fogamzasgatlot, ferjemmel meg nem tervezunk egyenlore masik gyereket meg, igy vedekeznenk, de en olyan modszert szeretnek ami neki is jo es kenyelmes, nem csak nekem.

Kiabranditonak tartjatok az ovszer hasznalatat?

Nem kenyelmetlen az ovszert hasznalnotok?

Ugyanazt az elvezetet erzitek, mintha nem hasznalnatok gumit?

Koszonom a valaszokat elore is.

Bocs, de mi nem vedekeztunk meg, igy ebben tapasztalatlan vagyok azert kerdeztem.

N.

2019. márc. 11. 14:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
13%

Gumiba nem éreznek állítólag semmit .

Ezért rá vésznek h tömd magad hormon tablettával

25N

2019. márc. 11. 14:11
 2/23 anonim ***** válasza:
53%
Nem, gumival rosszabb.
2019. márc. 11. 14:11
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Semmi gondom nincs a gumival. F.
2019. márc. 11. 14:12
 4/23 anonim ***** válasza:
36%
Utálom a gumit, lelankad tőle.... és nem is olyan az érzés mintha natur menne be.
2019. márc. 11. 14:14
 5/23 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat is, irhatnak meg nyugodtan masok is.

Hm a baj az, hogy a hormonos fogamzasgatlok nem egeszsegesek, a hormonmentesek meg allitolag nem vedenek kellokeppen a nem kivant terhessegtol, en meg azt szeretnem, hogy neki is jo legyen.

2019. márc. 11. 14:17
 6/23 A kérdező kommentje:
Ha a gumi ilyen akkor inkabb nem. Akkor neki nem lenne jo es az nekem kellemetlen.
2019. márc. 11. 14:18
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát végülis jó a gumi is, de azért gumi nélkül az igazi. Kerülő megoldásként punciba gumival a nő kedvéért, popsiba gumi nélkül a pasi kedvéért ;) :D
2019. márc. 11. 14:21
 8/23 anonim ***** válasza:
93%

6. Nem lesz ugyanolyan. De attól még élvezni fogja veled a szexet. Azért elég sok pasi élvezi a szexet óvszerben is.

Szerintem próbáljátok ki úgy. Aztán ha nagyon nem jó, akkor majd kitaláltok vmit. De akkor is az a legbiztonságosabb!

2019. márc. 11. 14:22
 9/23 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat. :)

Kedves utolso valaszolo kiprobaljuk ahogy tanacsoltad.

2019. márc. 11. 14:26
 10/23 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon nem szeretem a gumit, többször lelankadok tőle...
2019. márc. 11. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!