Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexkapcsolatnál elvárjátok a csókot?
Figyelt kérdés
Én utálok csókolózni és nem is szoktam, sok férfi szeretné, szerintem undorító idegennel.2019. márc. 11. 08:27
12/28 anonim válasza:
Ha neked ilyen akkor oké. Megértem, hogy miért gondolod, mivel mindenkinek más ízű a csókja, mindenkivel más az érzés. A farok az általában előre látható, hogy milyen lesz. Bár fura, hogy lenyeled neki, de nem csókolod meg. Nekem speciel fontos, hogy megcsókoljon a partnerem, főleg ha a szájába rakom...
13/28 anonim válasza:
Abszolút egyetértek a kérdezovel.
A csók szerintem is a legintimebb dolog. Sokkal intimebb mint a dugas-nyalas-szopas.
F.
15/28 anonim válasza:
Ha primitív ösztönlény lennék, akkor tudnék csók nélkül is b*szni. Aktus után meg beletörölném a hajába, vagy a függönybe aztán rágyújtanék.
...de sajnos nem az vagyok. Még csak nem is dohányzom :/
16/28 anonim válasza:
Volt egy szexpartnerem. Ő nem nagyon igényelte, de úgy sem az erintést, sem semmit. Hát szeretett volna az első után találkozni még. Neem mentem bele, lekoptattam. Nem volt rossz vele a szex, de nekem ez így nem...
Mostanság volt egy srác. Többször is taliztunk. Imád csókolózni, bújni, érinteni. Na vele már más. Nem érzéketlen a dolog...
17/28 anonim válasza:
Kérdező, a csók szerintem is egy olyan intimitást feltételez, ami a csak élvezetért történő, érzelemmentes szexbe nem fér bele. A csók már magában hordozza egy mélyebb érzelem kialakulásának lehetőségét. Anno, fiatalkoromban rengetegen voltak a szórakozóhelyeken, akik bárkivel leálltak smárolni. Undorítónak tartottam, sosem csináltam volna ilyet egy idegennel.
18/28 anonim válasza:
Túl intim a csók...a szex nem az??? Ne b*sszatok már fel éjszakára :D
19/28 A kérdező kommentje:
A szex csak szex, a csókolózni a párunkkal szoktunk, ugyanígy együtt aludni is. Aki nem a pasim, azzal nem alszom együtt, nem csókolom meg, nincs intimitás, csak testiség.
2019. márc. 11. 18:11
20/28 anonim válasza:
Hát...nem tudom. Általában szexelni is a párommal szoktam, de én csak ilyen régimódi, hetero gyerek vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!