Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én elégítem ki rosszul a páromat orálisan, vagy csak túl van értékelve az orális szex és ő várt el túl sokat?
Te.
Nincs jobb dolog egy jó szopásnál.
Miben akadályoz a fogszabályzó? Nekem is van, de mivel a fogad jó esetben nem ér hozzá így ez teljesen lényegtelen szerintem.
Először csókolgasd végig neki, nézz a szemébe közben. Aztán kapd be csak a makkot, nyald körbe majd először lassan kezd el szopni és úgy menjen egyre mélyebbre fokozatosan. Ha tudod, kapd be az egészet, de az csak gyakorlással fog menni. Közben szívogasd és a kezeddel is csináld. Aztán gyorsíts be, kezeddel, száddal egyszerre. Ha szereti játssz közben a heréivel is, ezt tőle kérdezd hogy szereti-e, mert nem jellemző mindenkire. Ha elfáradtál verd neki gyorsan, de úgy, hogy nyálas legyen közben, ne szárazon. Hát kb ennyit tudok mondani, de valószínűleg csak össze kell szoknotok. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!