Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól számít cikinek szűznek lenni?
25+? Érdekes, önálló felnőttként nekünk van jobb témánk a barátaimmal, mint egymás szüzessége...
27F
Egyáltalán nem ciki.
Nem attól leszel valaki ha dugsz orba szájba.
Ismerek olyat aki 40 éves de még nem volt nővel.
Nem csúnya férfi, nem homokos,nem buta,nem szegény. Sőt egy jól menő céget vezet . Csak annyi,hogy aszexuális. De ettől függetlenűl teljes értékű ember.
42
Aki érti érti. Aki nem az nem. :D
Sosincs olyan, hogy ciki. Illetve 2 dolog:
1. Az a ciki, hogy ezt állandóan meg kell kérdeznie valakinek.
2. Az ciki, ha fogadásból, vagy csak azért 15-16 évesen mert mindenki azt mondja az osztályban, hogy már nem szűz.
A marhaság az ciki, a szüzességre pedig nem úgy kell gondolni, hogy amikor lefekszel valakivel akkor elvesztesz valamit. Nem! Annál inkább egy “új világ” nyílik meg előtted. De nagyon sok lány/fiú ismerősöm mesélte, hogy elkapkodta/megbánta/fogadásból volt/azt mondták a többiek hogy így kell vagy úgy/stb. és emiatt rossz az első élményünk. Van lány akivel durván viselkedtek és ömlött a vér utána (elmondása alapján)....
Én 21 voltam, nem bántam meg, a köreinkben már mindenki “ezer éve” nyomta, mindenkivel IS .... én nem bántam :) nem véreztem nem fájt, kicsit feszített, és hihetetlen élmény volt. Örök emlék marad.
Én még szűz vagyok, és nem azért mert ronda vagyok, mert eddig minden csaj mondta hogy jól nézek ki meg helyes srác, de valahogy őszintén én válogatós vagyok és most szomorú vagy nem, én nem teszem be olyan lánynak aki nem tetszik nekem, meg aztán nem érzem a szikrát ezért se görcsölök rá. Ettől függetlenül smaciztam már lányokkal randizáskor, de valahogy a szexig nem juottam el velük mert utána meggondoltam magam még se ő kell nekem. Ne úgy fogd fel ezt a szüzességet hogy “ciki” hanem hogy mik a te elvárásaid előbb utóbb menni fog. ;) Nekem már össze fog jönni, mert egy szuper jó csajjal hozott össze sors akinek meg tetszik is elveszi nekem és még idősebb is. ;)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!