Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem cikinek síkosítót venni a DM-ben?
Figyelt kérdés
Elég gyakran járok a DM-be, ahol most síkosítót akarok venni. És sajnos csak ez az egy ilyen bolt van a városban, ahol élek, máshol nem tudnék venni. Ha pl állnak előttem meg mögöttem, akkor mindenki látja, hogy mit veszek és emiatt totál kellemetlen lenne az a pár perc, míg ott vagyok. Ti hol veszitek az ilyen dolgokat?2019. jan. 24. 22:25
1/21 anonim válasza:
a DM-ben. mi lenne rajta ciki? inkább azoknak ciki, akik azon forgatják a szemüket, hogy valaki síkosítót vesz.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem néz rád furán az eladó? Meg a többi vevő?
2019. jan. 24. 22:27
3/21 anonim válasza:
Tescoba állok a sorrba, egy pasas óvszert vásárolt. Senkit nem érdekelt. Szóval nyugodtan.
4/21 anonim válasza:
nézzen rám furán, rohadtul nem izgat. felőlem fejre is állhat bárki.
5/21 anonim válasza:
Én momentán ott veszek. Sőt ha sokan állnak, direkt a szalag végére teszem a többi cucc mögé, hogy lássák a mögöttem állók, hogy én biza ma seggbe fogom dugni a csajom :D
6/21 anonim válasza:
utolsó, pontosan, hadd irigykedjenek!:)
7/21 anonim válasza:
#5-ös vagyok, én volt amikor mit sem törődve a hangerővel, direkt rákérdeztem a pénztárosnál, hogy a síkosító akkor tényleg 2500 forint? ...ha esetleg nem figyeltek volna a mögöttem állók. Hátha van valami kis perverz rüfke mögöttem, aki felfigyel rá ;) :D
8/21 anonim válasza:
Bemesz es megveszed, kutyat nem fogja erdekelni
9/21 anonim válasza:
DE!
Mindenki azt gondolja rólad, hogy azért veszed mert aznap négyen fognak egymás után jól megrakni..
Engedd már el.. a kutyát nem érdekli mi van a kis kosaradba és az se, hogy mire fogod használni.. :D
10/21 anonim válasza:
nem kell szégyenkezni emiatt, bár kis városban én se szeretek, ahol mindenki ismer.
Tescoban szoktam önkiszolgáló pénztárnál, vagy ha nagyobb városba utazok. ott meg nem érdekel.
Egyszer rám is nézett furán, de nem érdekelt.
Mondjuk olyan sűrűn nem használjuk, kb. évente kell egy doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!