Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én érzem cikinek síkosító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem cikinek síkosítót venni a DM-ben?

Figyelt kérdés
Elég gyakran járok a DM-be, ahol most síkosítót akarok venni. És sajnos csak ez az egy ilyen bolt van a városban, ahol élek, máshol nem tudnék venni. Ha pl állnak előttem meg mögöttem, akkor mindenki látja, hogy mit veszek és emiatt totál kellemetlen lenne az a pár perc, míg ott vagyok. Ti hol veszitek az ilyen dolgokat?
2019. jan. 24. 22:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a wc-papirrol, a tamponrol, pelenkarol, gumirol is tudják mi lesz a sorsa. :D És senkit nem érdekel. Azért gyártanak ilyen terméket mert van rá kereslet. Én is vettem már lányként óvszert, valamikor a mega packot, és se az eladót se senkit nem érdekelt. Mit gondolsz megkerdik, hogy "na dugás lesz?". Délutánra el is felejtik. Az eladó kiszolgál egy rakás embert per nap, a vásárlók meg jobb esetben nem ezzel foglalkoznak.
2019. jan. 24. 22:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Na hát a síkosító azon kevés cuccok egyike, amit én is kellemetlennek érzek a kasszához vinni. Mindenki azt gondolja, hogy nem tudom felizgatni a csajt.

Szerencsére már nincs száraz csajom. Sajnos semmilyen sincs X'D

2019. jan. 24. 23:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Én óvszert is lazán berakok a kosaramba, pedig nő vagyok :) / a pasim meg tampont is tud venni, nem ácsorog kétségbeesetten a dobozoknál, mint valami a vicces szituban.....:)/
2019. jan. 24. 23:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerinted te vagy az egyetlen, aki ilyet vesz? Senkit nem érdekel mit veszel.
2019. jan. 24. 23:14
 15/21 anonim ***** válasza:

Csak te. Én simán megveszem ami kell, szexshopba is lazán bemegyek.

Eladót nem érdekli mit veszel, neki az a lényeg, hogy eladja a dolgokat.

Olyan volt, hogy random emberek furán néztek főleg ha barátnővel közösen válogattunk és röviden megbeszéltük melyik a jó.

Ha egyedül válogatok gumit vagy síkosítót akkor is volt, hogy megnéztek, betudom annak, hogy fiatalabbnak nézek ki jóval a koromnál.

Na meg nézzenek csak nyugodtan, jó nemiéletem van, semmi cikit nem látok abban :D

2019. jan. 24. 23:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Én nő létemre extra doboz óvszert szoktam venni a bébikaja meg hasonlók mellett. Mégis mire következtetnének? Babám van, de még nem akarok másikat. Mi ebben a ciki? Síkosítót ritkábban veszek, de azt is ugyanúgy bevállalom. Mindig DM-be járok ezekért a dolgokért és az eladók szeme sem rebben.
2019. jan. 24. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Rendelj webshopból.Pl. Rossmann
2019. jan. 24. 23:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi rendelni szoktunk ilyesmiket, vagy ketten megyünk a párommal. Nincs benne ciki, legalább látják, hogy mi szoktunk szeretgetni egymást!:)
2019. jan. 25. 00:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Az a ciki hogy te azt gondolod hogy ciki.

A szex az élet természetes része , minden normális ember csinálja. Aki nem , na az ciki. A hozza tartozó dolgok szinten természetesek mint pl az óvszer vagy a síkositó.

Vedd teljesen alapra a figurát mintha egy fogkrémet vennél akkor se nem fog furcsán nézni.

2019. jan. 25. 01:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Férfi vagy vagy nő? Férfiként síkosítót biztosan nem vennék a DM-ben, inkább bemennék egy szexshopba. Nem akarom hogy azon röhögjenek a pénztáros csajszik miután kimentem az üzletből hogy szerintük meleg vagyok.
2019. jan. 25. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!