Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen számít furcsának vagy cikinek szűznek lenni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 19:57
1/10 anonim válasza:
Ki nem szarja le, hogy ki szűz és ki nem?
Ne másokkal foglalkozz.
2/10 anonim válasza:
Semeddig sem ciki, ez mindenki magánügye.
3/10 anonim válasza:
elöbieknek igazat adok ,
ha te cikinek érzed akk változtass rajta ha nem akk meg egyikünket se érdekli
4/10 anonim válasza:
Én 29 éves szűz vagyok, de nem érdekel
5/10 anonim válasza:
sosem érdekelt, ki szűz, és ki nem, egyes-egyedül a saját szexuális életem érdekel. tudod, van az a híres mondás, hogy ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, mert ha megtudnád, milyen keveset gondolkoznak rajtad, még meg is sértődnél.
6/10 anonim válasza:
Fiúknál úgy 17-18 éves kor után. Lányoknál 30.
7/10 anonim válasza:
40 feletti szuzon mar mindenki felvonja a szemoldoket
8/10 anonim válasza:
30 felett szerintem ciki. Aki az elmult 12 evben egy embert sem tudott levenni a labarol, ott komoly problemak vannak.
9/10 anonim válasza:
30 és fölötte már nagyon ciki, tapasztalatból beszélek, éppen pár perc dörgölték az orrom alá, szóval ja. Nehéz ügy. 32f
10/10 anonim válasza:
Van olyan "ismerősöm" aki 31 évesen vesztette el. Nem mondom, hogy ciko, de azêrt na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!