Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretnék szexelni, de nem találok barátnőt?
Figyelt kérdés
21 vagyok de még sosem volt barátnőm :(
Csak alkalmik, de az sem sok.
Már végre olyan lánnyal szeretnék lenni akit szeretek is. Meg megérti, hogy még nem vagyok annyira tapasztalat a szexben.
Miért ilyen nehéz barátnőt találni?
Ti szerintetek is nagyon kevés lány van?
Komolyan mondom alig látni az utcán korombeli lányokat. Akik meg bejonnenek nekem azokból meg mégkevesebb van.
2019. márc. 8. 19:44
2/2 anonim válasza:
A haverom úgy csinálta hogy domborúra tömte a tárcáját pénznek látszó bankjegyekkel és beült egy bárba poharazni. Egyből hozzá verődött egy nála picit idősebb miniszoknyás nő akit aztán el is vitt valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!