Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexelni és barátnőt/barátnőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni és barátnőt/barátnőket tartani a jóképű férfiak monopóliuma? Ők lennének a modern világ alfa-hímjei?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan 30 körüli férfit ismerek, akinek még sosem volt barátnője, sosem volt valódi szexuális élménye (csak önkielégítés), egyszerűen mert átlagos vagy csúnya külsejű. Úgy látom, ez a jelenség általános. Az állatvilágban a legerősebb, legügyesebb hím privilégiuma a párosodás, a modern embereknél ez a jóképűség?
2015. dec. 27. 22:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
85%
Barátnőket tartani :D Ez már egyből két olyan dolog volt, ami miatt kifejezetten ellenszenves lettél, szóval talán nem ok nélkül látod úgy, hogy jóképűség kell ahhoz, hogy 'barátnőket tarts' :)
2015. dec. 27. 22:47
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
 3/32 anonim ***** válasza:
55%

Legyen igazad es maradjon is igy!:)

(egy jokepu fiatalember)

4/32 anonim ***** válasza:
43%

Igen. Ez az ára, ha nagyjából megegyezik a férfi és női populáció. A nők sokkal feljebb teszik a lécet és csak a felső réteggel vannak együtt.

Ezért van, hogy sok igazán jóképű, magas, jó kiállású férfi egyszerre több nőt tud tartani. Kissé elállatiasodtunk valóban.

2015. dec. 27. 22:48
 5/32 anonim ***** válasza:
97%
Menj be a legközelebbi gyárba és nézd meg, milyen jóképű sármőröknek van csak barátnője/felesége
2015. dec. 27. 22:49
 6/32 anonim ***** válasza:
94%

Több nő, több anyós, de te tudod... :-)

Térj át egy másik hitre, ahol a többnejűség megengedett és a nők nem szólalhatnak fel ellene.

Én nem szeretnék egy férfin osztozni más nőkkel, úgyhogy akár jó pasi akár nem, ha osztoznom kellene rajta, nekem nem kell, keressen mást.

2015. dec. 27. 22:50
 7/32 anonim ***** válasza:
23%
mára el állatiasodott a párkapcsolat ! magyarul az erősebb kutya ba$$ik !
2015. dec. 27. 22:52
 8/32 anonim ***** válasza:
16%
5 hogy is van ez? hát így! Ezek a srácok nagyrészt a húszas éveikben végig egyedülállók voltak, vagy esetleg komolytalan kapcsolatokban volt részük. Harminc körül találnak egy korban hozzájuk közeli kb. 28-30 éves kiélt nőt, aki szeretne végre megállapodni valahol, mert éveken keresztül nem kopogott az ajtaján a BMW-s herceg (vagy éppen éveken keresztül ilyenekkel dugatták magukat, csak a herceg éppenséggel lepattintotta őket), s ha ló nincs, jó a szamár is alapon megállapodnak végül egy szerény életvitelű melóssal. Nagy logika.
2015. dec. 27. 22:56
 9/32 anonim ***** válasza:
55%
Tény, hogy egy jóképű férfinek harmad annyit sem kell tepernie egy nőért.
2015. dec. 27. 22:57
 10/32 anonim ***** válasza:
96%

Én nem csak 30 feletti férfiakról beszéltem, hanem fiatalabbakról is.

Egy jóképű férfi legtöbbször nagyobb előnnyel indul, és? Hol érdekeljen engem, hogy más mit csinál? A saját életemmel törődök, és abból hozom ki a lehető legtöbbet. Mellesleg aki egy csettintésre megkap valamit, az soha nem fogja azt igazán megbecsülni.

2015. dec. 27. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!