Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni és barátnőt/barátnőket tartani a jóképű férfiak monopóliuma? Ők lennének a modern világ alfa-hímjei?
Legyen igazad es maradjon is igy!:)
(egy jokepu fiatalember)
Igen. Ez az ára, ha nagyjából megegyezik a férfi és női populáció. A nők sokkal feljebb teszik a lécet és csak a felső réteggel vannak együtt.
Ezért van, hogy sok igazán jóképű, magas, jó kiállású férfi egyszerre több nőt tud tartani. Kissé elállatiasodtunk valóban.
Több nő, több anyós, de te tudod... :-)
Térj át egy másik hitre, ahol a többnejűség megengedett és a nők nem szólalhatnak fel ellene.
Én nem szeretnék egy férfin osztozni más nőkkel, úgyhogy akár jó pasi akár nem, ha osztoznom kellene rajta, nekem nem kell, keressen mást.
Én nem csak 30 feletti férfiakról beszéltem, hanem fiatalabbakról is.
Egy jóképű férfi legtöbbször nagyobb előnnyel indul, és? Hol érdekeljen engem, hogy más mit csinál? A saját életemmel törődök, és abból hozom ki a lehető legtöbbet. Mellesleg aki egy csettintésre megkap valamit, az soha nem fogja azt igazán megbecsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!