Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexelni és barátnőt/barátnőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni és barátnőt/barátnőket tartani a jóképű férfiak monopóliuma? Ők lennének a modern világ alfa-hímjei?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan 30 körüli férfit ismerek, akinek még sosem volt barátnője, sosem volt valódi szexuális élménye (csak önkielégítés), egyszerűen mert átlagos vagy csúnya külsejű. Úgy látom, ez a jelenség általános. Az állatvilágban a legerősebb, legügyesebb hím privilégiuma a párosodás, a modern embereknél ez a jóképűség?
2015. dec. 27. 22:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Jaguar_Warrior, te nem vagy egy hülyegyerek, szoktak lenni nagyon jó meglátásaid, az előző hozzászólásom második felében szándékosan nem írtam nemeket, hiszen nemektől függetlenek az ilyen irányú vágyak. Nem tudom, te milyen embereket ismersz, ők olyanok, amilyenek. Itt meg lehetséges, sőt, valószínű, hogy másmilyenek is megfordulnak, akár elhiszitek ezt, akár nem. Én tapasztalatlanként ugyanúgy belesétáltam a csapdába, mint azok többsége, akik örülnek, hogy szürke kisegérként végre észreveszik őket. Szerencsére az első szexuális élményem nem ilyen emberrel történt, de épp elég lecke volt a lelkemnek az is, hogy még azelőtt kiderült, milyen ember, hogy bármi több történhetett volna, tanultam belőle. Akkor voltam friss főiskolás. Igazából nem tudtam, hány nőt hülyített be, nem is érdekelt, csak az számított, hogy valakit érdekeltem végre, és megnyílt az út, hogy vállalhassam önmagam, volt valaki, aki nem szólt le azért, aki vagyok, lehet, hogy csak mese volt, lehet, hogy nem, de én akkor elhittem, hogy több van bennem, és elindultam ebbe az irányba. Azelőtt nem mondhatnám, hogy voltak barátaim, akkoriban kezdtek kialakulni igazi baráti kapcsolataim, én addig mindig kívülálló, félrelökött, semmibe vett, egyes időszakokban gúnyolt gyerek voltam, aki a tanulásba és az olvasásba menekült. Most már nem sétálnék bele, de ehhez kellett az, hogy akkor el tudtam indulni ebbe az irányba, és változtam.
2015. dec. 28. 19:38
 32/32 anonim ***** válasza:

Mindkét nemben megvannak ezek a nehezebben kibontakozók, érvényesülők, akik azt látják, hogy a másik nemnek milyen könnyű dolga van, és elképzelik, milyen lett volna, ha nő helyett férfinak vagy férfi helyett nőnek születnek. :-)

Engem azért szokott zavarni, hogy a tartós párkapcsolatra vágyó nőket egy kalap alá veszik azokkal, akik belemennek csak szexről szóló kalandokba is. Erre nem minden nő vágyik, és ez zavaró, hogy elintéznek minket azzal, hogy "könnyebben kapunk szexet", jó, de az nem elég, amit meg szeretnénk, azt meg azok, akik szexre akarnak minket, nem akarják, aztán meg megsértőnek, ha elutasítjuk az egyéjszakás ajánlatukat, vagy kiteszik a szűrüket, ha félrekefélnek.

2015. dec. 28. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!