Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni és barátnőt/barátnőket tartani a jóképű férfiak monopóliuma? Ők lennének a modern világ alfa-hímjei?
10#
Nem is kell neki megbecsülnie mert nő mindig lesz új. Ha pedig korban ott lesz akkor feleségül veszi a legszebbet, gyereket csinál, de közben szeretőket is tart titokban.
Voltaképp picit fura belegondolni, egy jóképű férfi mennyire nagy előnnyel indul az élet minden területén. Komolyabb állásokat/pozíciókat is sokkal nagyobb előszeretettel adnak "szép" embereknek. :O
Nincs ugyanannyi esélyük a legtöbb nőnél, ilyet senki nem állított (legalábbis én biztosan nem). Viszont egyrészt növelhetik az esélyeiket, másrészt tartalmasabb kapcsolatokra is nagyobb esélyük lehet egy olyan (nem feltétlenül Playmate kinézetű) nővel, aki nem csak a külsőt nézi.
"Nem is kell neki megbecsülnie mert nő mindig lesz új. Ha pedig korban ott lesz akkor feleségül veszi a legszebbet, gyereket csinál, de közben szeretőket is tart titokban."
Van nagyon jóképű ismerősöm, tényleg minden héten más nőt visz ágyba és mégsem boldog, mert ő már egy komoly párkapcsolatot akarna (egy régebbi csalódás miatt ebben folyamatosan szabotálja önmagát és a numerákkal próbál kompenzálni - sikertelenül).
Az ember mindig arra vágyik, amit éppen nem kaphat meg.
Attól, hogy valaki sokat szexel számára érdektelen nőkkel, gépiesen, hogy rövid időre elnyomja magában a fájdalmát, még nem oldódik meg automatikusan az összes problémája az életben.
14#
Nos igen, mindenkinek az hiányzik ami nem adatott meg neki.
Erről láttam egy nagyon jó képet valamelyik nap facebook-on. 4 kép volt, kettő-kettő összetartozott.
A szegény ember sok gyerekkel pénzre vágyott, a pénzes ember aki egyedül volt a pénzével gyerekekre. A nő aki azzal a pasival sétált aki szerette gazdagot akart miközben szembe jött vele a gazdag pasi a nővel akit nem szerettek, ő szerelemre vágyott.
Igazából az ismerősöd nagyon egyszerűen tudna változtatni rajta. Én nem tudom milyen minden héten más nőt ágyba vinni, de értelemszerűen szeretném megtapasztalni. Ha idővel nem tetszik, könnyen lehet váltani egy olyan embernek akire nagyon tapadnak a nők. Csak annyit kell csinálnia, hogy az egyiket aki iránt legtöbbet érez, megtartja.
"Csak annyit kell csinálnia, hogy az egyiket aki iránt legtöbbet érez, megtartja."
Pont erre nem képes, mert folyamatosan szabotálja önmagát. Mivel ilyen könnyen az ölébe hullottak a sikerek (szó szerint :D), szerintem bele sem gondol, hogy komolyabban dolgoznia kéne önmagán; pl. feloldani a belső korlátait, gátlásait (akár szakember segítségével), eldöntenie, hogy ténylegesen mit szeretne elérni az életben, megtanulnia kimutatni az érzéseit stb.
#12-es leírta a lényeget.
"Van nagyon jóképű ismerősöm, tényleg minden héten más nőt visz ágyba és mégsem boldog, mert ő már egy komoly párkapcsolatot akarna (egy régebbi csalódás miatt ebben folyamatosan szabotálja önmagát és a numerákkal próbál kompenzálni - sikertelenül)." Erre meg kérnék egy perc néma csöndet, hogy együttérezzünk vele a fájdalmában. OMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!