Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bár szeretnék szexelni, elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bár szeretnék szexelni, elég nagy is a libidóm, de barátnőt nem akarok. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Kötetlenül nagyon jó lenne dugni, nekem tetsző lányokkal, asszonyokkal, de az udvarláshoz, meg egy kapcsolat felépítéséhez lusta vagyok. Mondjuk előbbihez gyáva is egy kicsit.
2018. okt. 25. 16:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Bakker, megválaszoltam a kérdésemet. :D Attól függetlenül érdekelne mások véleménye erről.
2018. okt. 25. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Mert minden ember más. Dettó ugyanígy vagyok. Az teljesen normális, hogy van testi vágyad csak nem értem akkor miért nem szexelsz. Én szexelek, ha olyan kedvem van akkor swingerben, van 2-3-4 pasim általában és velük találkozgatok. Óvszert mindig használok, a betegségek végett.

26N

2018. okt. 25. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es, mert nincsenek lehetőségek.
2018. okt. 25. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem akarsz semmi plusz problémát az életedben, nem akarsz elköteleződést, nem akarsz bármilyen szinten korlátozva lenni, és lusta is vagy, hogy tegyél egy kapcsolatért, ha esetleg gond van, lusta vagy magáért a kapcsolatért tenni, félsz a csalódástól, a szexre viszont szükséged van emberi szükségleteid miatt.

Majd felnősz egyszer remélhetőleg. :)

2018. okt. 25. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Szóval szereted a tejet, de azért a tehenet nem vennéd meg, igaz? :)

Nekem anno a két barátnő közti 3 évet egy amolyan "friends with benefits" kapcsolat töltötte ki. Haverok voltunk a csajjal, jól megvoltunk, hülyéskedtünk, aztán mivel neki sem és nekem sem volt kapcsolatom, összejárogattunk csak úgy lazán.

2018. okt. 25. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
2-es te egy troll vagy tuti!!!😂😂🤣🤣🤣🤣
2018. okt. 25. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyen félig tangás kicsit bevágós de egybe részes rurdőrucijai vannak anyunak. Nem zavar, jó áll neki, ha gáz lenne szólnék.

26N

2018. okt. 25. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert nem akarsz érte semmit sem tenni, csak azt várod h vki bekopogjon hozzád azzal a dumával h "Szia leszünk szex kapcsiban"? Ez nem így működik, ha szexelni akarsz akkor egy kicsit meg kell dolgozni érte. Ez van.
2018. okt. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!