Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bár szeretnék szexelni, elég nagy is a libidóm, de barátnőt nem akarok. Miért van ez?
Mert minden ember más. Dettó ugyanígy vagyok. Az teljesen normális, hogy van testi vágyad csak nem értem akkor miért nem szexelsz. Én szexelek, ha olyan kedvem van akkor swingerben, van 2-3-4 pasim általában és velük találkozgatok. Óvszert mindig használok, a betegségek végett.
26N
Azért, mert nem akarsz semmi plusz problémát az életedben, nem akarsz elköteleződést, nem akarsz bármilyen szinten korlátozva lenni, és lusta is vagy, hogy tegyél egy kapcsolatért, ha esetleg gond van, lusta vagy magáért a kapcsolatért tenni, félsz a csalódástól, a szexre viszont szükséged van emberi szükségleteid miatt.
Majd felnősz egyszer remélhetőleg. :)
Szóval szereted a tejet, de azért a tehenet nem vennéd meg, igaz? :)
Nekem anno a két barátnő közti 3 évet egy amolyan "friends with benefits" kapcsolat töltötte ki. Haverok voltunk a csajjal, jól megvoltunk, hülyéskedtünk, aztán mivel neki sem és nekem sem volt kapcsolatom, összejárogattunk csak úgy lazán.
Ilyen félig tangás kicsit bevágós de egybe részes rurdőrucijai vannak anyunak. Nem zavar, jó áll neki, ha gáz lenne szólnék.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!