Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek van köztetek olyan aki élvezi ha nagyon hevesen, keményen van meg khm khm?
Mi többször csináljuk keményen! Imádom! Ritka az mikor finom összebújásra vágyunk.
22n
Hát én egyszerűen imádom együtt köszörülni a torkomat... bárkivel!😍
Olyan felemelő érzés, amikor mindketten keményen megköszörüljük, és a cucc feljön, amit utána az egymástól kapott zsepibe köpünk bele!😍😍
Ettől csak úgy bizseregnek a hörgőcskéim! Khm khm.
Én nagyon szeretem, de csak a megfelel méretű partnerrel, s ezalatt nem a nagyot értem. A jelenleginek 14 cm és hozzá vastag is, na ez az a méret, ami minden szempontból tökéletes nekem, durvulhatunk bármilyen pózban és tempóval, sosem okoz fájdalmat, viszont tökéletesen kitölt. Lehet a barátnőid amiatt jajdulnak fel, mert túl hosszú a farkad a hüvelyükhöz képest, ebben az esetben marad az óvatoskodás, vagy megtanulsz úgy dugni gyorsan és erőteljesen, hogy nem tolod be tövig a farkad.
n35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!