Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek olyan, aki eleinte félt az ujjazástól, és maszturbáláskor csak kívülről merte magát izgatni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 8. 16:30
1/9 anonim válasza:
Igen
Hát igazából. Nem jó az ujjazás, nem élvezem, kellemetlen
Szóval marad a kívűlről izgatás
Privit nem kérek köszönöm.
2/9 anonim válasza:
Én hosszú évekig csak a csiklómat izgattam, aztán kipróbáltam az ujjazást is, és nagyon megtetszett, élvezem. :)
3/9 anonim válasza:
Igen,de akkor még szűz voltam.Úgy tartottam az egésztől.
4/9 anonim válasza:
Igen, amikor először megpróbáltam, fájt, úgyhogy nem is csináltam. Azóta se, soha. Pasi csinálta már nekem, szűz se vagyok már, de hogy őszinte legyek én csak csikló által tudok elélvezni, nem szeretem az ujjazást, szex közben se tudok elélvezni.
5/9 anonim válasza:
Én os csak csiklótól tudok elmenni, az ujjazásnál nem érzek semmit. Úgyhogy nem félek tőle, csak nem használom :)
6/9 Boszorkány_ válasza:
Sokáig féltem tőle, nem igazán élveztem.
Aztán egy pasi megtörte ezt, mert fantasztikusan csinálta, azóta szeretem.
7/9 anonim válasza:
Nekem is csak a csiklómat ingerlésétől van főleg orgazmusom. Ujjazást magamnak nem tudom jól csinálni.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb lány nem tudja hogyan és mitől izgul fel leginkább és nem ismerik a testüket.
Én a kapcsolataim óta imádom magamnak csinalni és élvezem is, előtte alig. Mostmár szoktam ujjazni is magam és igazából így teljes az élmény, mert valahol olyan mintha megdugnának, de eleinte én is féltem kicsit meg nem is ereztem semmi extrát ha bedugtam az ujjam, mostmár viszont szinte el sem tudom képzelni anélkül és még a vibrin is gondolkodtam.
9/9 anonim válasza:
Akkor lehet én nem jól újjazom magam. Attól nem szoktam elélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!