Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én félek már magától az ujjazástól is?
Én is "féltem" még a tampont is feldugni. Hidd el, ha együttlétre kerül a sor, nagyobb lesz az extázis, mint a félelem :)
25N
Sajnos vannak ilyen félelmek, amik képesek leblokkolni. Nem csak a te eseted ilyen, hasonló az is, hogy nem mersz odamenni a kiszemeltedhez, mert félsz a visszautasítástól. Nos, igen, benne van a pakliban. Viszont ez csak egy lap a sok közül. És nem is biztos, hogy pont ezt fogod kihúzni.
A helyzeted nagyon egyszerű, gyakorlatilag két lehetőség közül kell választanod, ami nem nehéz.
1) Hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a félelmed, így magadnak sosem fogod csinálni. Majd ha lesz szerelmed és eljutsz vele az ágyig, majd vele átéled.
2) Kipróbálod, milyen, és lehet, hogy nevetni fogsz a múltadon, mondván hogyan lehettél ilyen hülye, hogy ekkora élvezettől féltél és emiatt megtagadtad magadtól.
Ha az utóbbit választanád, én azt javaslom neked, hogy akkor próbáld ki, amikor már majdnem elélvezel. Ha nagyon félsz, használj síkosítót - én ezt ajánlom, nekem nagyon bevált:
Miközben finoman becsúsztatod az ujjad, izgasd mellette a csiklódat is!
Nyugi, az ujjazástól én is iszonyat félek!
F.
:D
Én mai napig nem szeretem az ujjazást
Próbáltam többszőr is de nekem nem jött be
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!