Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez maszturbáláskor?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy kicsit játszani magammal... Az ágyammal szemben van egy nagy tükör, és úgy csináltam, mintha egy szexi, kívánatos férfi előtt vetkőznék le...
Lassan csináltam, szexin,a szoknyát magamon hagytam és felizgultam a látványomtól..... :D mire levettem a bugyim már szinte tocsogott és alig vártam, hogy elélvezzek.
Normális dolog ez? 24 N
2018. júl. 13. 17:31
1/7 anonim válasza:
Normális 😊 ritkán én is szoktam csinálni tükör előtt. nagyon jó dolog :3
19L
2/7 anonim válasza:
Biztos az. Videót nem csináltál?
3/7 anonim válasza:
Mi Normális,hogy fantáziálsz valakiről/valamiről és felizgulsz??
Még jó,hogy normális..biztos 24 vagy?
4/7 anonim válasza:
Milyen a fejed amikor elélvezel?Megnézted?
5/7 anonim válasza:
A tévhittel ellentétben inkább a nőkre jellemző az, hogy a tükör előtt csinálják. Eleve a férfiakra nem hatnak annyira az elképzelt dolgok, intenzívebb inger kell nekik. Ha fantáziára csinálják, akkor is csukott szemmel, mert jobban kell koncentrálniuk egy erőteljes fantáziához. Ezért is vannak előnyben a női prostik. Simán el tudnak képzelni mást az adott fél helyett
6/7 anonim válasza:
Beleélted magad
Nincs ebben semmi extra
24N
7/7 anonim válasza:
Tetszel magadnak, nincs ebben semmi rossz. (Kivéve persze, ha csúnya, kövér, szemüveges lány vagy - akkor van némi ízésficamod.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!