Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy 50-es pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy 50-es pasinak csak a huszonéves lányok jönnek be igazán?

Figyelt kérdés
Nem tudom megmagyarázni,de egy ideje csak a fent említett korú lányok,hölgyek tetszenek leginkább. Főleg ha kedvesek,azt nagyon szeretem.
2019. márc. 7. 18:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Az, hogy most is kapcsolatban élsz, az csak még megtoldja azt a vádat, amit a #15-ös kommentemben írtam... Egyébként az irigységről, legyek arra irigy, hogy 50+ évesen nincs egy korban hozzám illő párom, és még a mostanit se becsülöm, és inkább másokat nézegetek?...
2019. márc. 8. 16:54
 22/28 A kérdező kommentje:

21-es.

Igen,kapcsolatban élek és NEM NÉZEK más hölgyek után.Nagyon jól megvagyok a jelenlegi párommal.Mindössze kíváncsi voltam egy-két véleményre.

Egyébként miért bírálsz,hiszen nem is ismered az eddigi életem? Ha tudnád, mi vezetett idáig, akkor nem írnál zagyvaságokat.De biztosan jobb kellő információ nélkül bírálni és trágár kifejezéseknek hangot adni.

Próbálj meg mondatokat értelmezni,mert látom,hogy ezzel nagy baj van!

2019. márc. 8. 17:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Mit lehet enni egy 50 es fasziban a pénzén kívűl? :D

22 éves vagyok, lehet nincs sok pénzem, de azért ne hasonlítsam már magam egy 50es palihoz :D

2019. márc. 11. 14:49
 24/28 A kérdező kommentje:
23-as. Például azt,hogy nem írok ilyen gyerekes kommenteket.
2019. márc. 11. 17:16
 25/28 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó, mit lehet enni egy 50es palin?

Hallottál már figyelmességről, kedvességről, tapasztalatról, odaadásról, intelligenciáról, sármról, szexuális teljesítményről (igen, a 40-50es férfiak az esetek nagy részében jobban teljesítenek, mint a húszéves fiúkák, akik most próbálgatják a farkukat), soroljam még? Leszel te is ötvenes, ne aggódj;)

23/L (akinek lassan 50es a párja)

2019. márc. 11. 18:23
 26/28 anonim ***** válasza:
68%

Az én farkam olyan, egész napos ágygimnasztika után sem lankad, minek a mai nőknek odaadás meg a többi f..ság?

Lóvé kell, BMW meg egy nagy farok, itt kifujt a történet.

Az igen csekély élettapasztalatomból ítélve írtam ezen sorokat, lehet nincs igazam, de én így tapasztaltam.

22 éves takony létemre kiábrándítónak tartom a dupla olyan korú kapcsolatokat, nem az a korosztály

2019. márc. 11. 20:43
 27/28 anonim ***** válasza:
Na, ezen vagy eltévedve. Hiába a #soselankadó farok, ha ez az össz, amit nyújtani tudsz. A BMW meg hiszed vagy sem, csak a nők egy nagyon vékony rétegét érdekli, mivel a kocsi se megdugni nem tud, sem szeretni, sem pedig beszélgetni. Lehet, hogy eddig csak olyanokkal futottál össze, akinél a kocsi a mérvadó, de a többségnél nem így van.
2019. márc. 11. 21:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Nálam bőven-bőven ez a réteg volt látótéren (nálam is, ismerőseimnél is), szerintem meg pont te tartozol abba a kis rétegbe, ahol ez nem számít, csak a személyi tulajdonságok, de ne legyen igazam
2019. márc. 12. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!