Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy 50-es pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy 50-es pasinak csak a huszonéves lányok jönnek be igazán?

Figyelt kérdés
Nem tudom megmagyarázni,de egy ideje csak a fent említett korú lányok,hölgyek tetszenek leginkább. Főleg ha kedvesek,azt nagyon szeretem.
2019. márc. 7. 18:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
Én elhiszem, hogy mindenkinek nagyobb az öntudata mint az esze. De rajtam kívül senki nem veszi észre, hogy ez az 50+os pasi azért írta ki ezt a szánalmas kérdést, hogy ismerkedjen? Jöttök itt a pedofília definíciójával. Közben meg mindenki szerint rendben van, hogy egy 50+os pasi 20on éves lányokat akar megdugni. Még a moderátorok szerint is... Gratula mai társadalom...
2019. márc. 7. 21:31
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, őszintén mi a baj? Ha két ember vonzódik egymáshoz és mindkettő felnőttkorú, akkor nem mindegy, mennyi a korkülönbség?
2019. márc. 7. 21:35
 13/28 A kérdező kommentje:

1-es és 2-es válaszadók!

Bizonyára elkerülte a figyelmeteket az, hogy több olyan kérdés is szerepelt már itt, ami ennek pont az ellenkezője.

Fiatal huszonéves lányok gyakran megemlítik,hogy a korosztályuknál jóval idősebb férfiak az igaziak.

Akkor ők qrvák? A válaszom egyértelműen nem. Mivel nem vagyunk egyformák,mindenkinek más az izlése.

2019. márc. 7. 22:07
 14/28 anonim ***** válasza:
40%

Kíváncsi lennék a sok huszas kis faszira, hogy amikor ők 50 évesek lesznek (ha lesznek?), akkor is ugyanígy fognak reagálni? Vagy akkor már teljesen rendben lesz, hogy ők is szívesen szexelnének egy fiatal csajjal?

Vagy csak bántja az egójukat, hogy sok huszonéves csaj szarik a komolytalan huszonéves fiúcskákra és inkább gerjednek egy Férfira?

45+Ffi

2019. márc. 7. 22:18
 15/28 anonim ***** válasza:
31%
Csak egy beteges fax vagy, aki 50 éves korára nem tudott összerakni egy boldog házasságot...
2019. márc. 7. 23:24
 16/28 A kérdező kommentje:
15-ös most is ilyen kapcsolatban élek. Lehet irigykedni....
2019. márc. 8. 05:03
 17/28 anonim ***** válasza:

Igen, azért raktad fel ez a szánalmas kérdést is, mert olyan rohadtul boldog a házasságod. :D

Áruld már el nekem,hány "kedves huszonéves lány" írt neked privit? :D Hány ilyen lány akar egy szánalmas 50+os nős pasi szeretője lenni ? :DDD

2019. márc. 8. 07:53
 18/28 anonim ***** válasza:

Az, hogy kinek mi tetszik, nem tudja befolyásolni. De ha ez a helyzet, akkor:

- ha van rá esély, hogy dobbantasz a csaj mellől, ahogy eléri a harmincat, inkább ne gondolkodj komoly kapcsolatban, mert vele kics.és

- ne rinyálj, ha nem találsz párt magadnak abból a korosztályból, mert a többség még mindig a hozzá korban illő srácokat, férfiakat keresi, aki meg nem, az ált. elég válogatós

2019. márc. 8. 09:07
 19/28 A kérdező kommentje:

17-es

Igen,bármennyire is hibetetlen ilyen kapcsolatban élek.

Egyébként számítottam az olyan hozzászólásokra is mint a tied.

Viszont ez téged jellemez,aki az irigységtől a falra tudna mászni,és akkor érzi jobban magát ha belerughat valakibe.

Na látod,ez a szánalmas és ráadásul primitív hozzáállás.

Vigyázz be ne sárgulj.....!

2019. márc. 8. 11:18
 20/28 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Jesszus, a pedofília 14 alatt van. xD

Szerintem nem nagy baj.

2019. márc. 8. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!