Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy 50-es pasinak csak a huszonéves lányok jönnek be igazán?
1-es és 2-es válaszadók!
Bizonyára elkerülte a figyelmeteket az, hogy több olyan kérdés is szerepelt már itt, ami ennek pont az ellenkezője.
Fiatal huszonéves lányok gyakran megemlítik,hogy a korosztályuknál jóval idősebb férfiak az igaziak.
Akkor ők qrvák? A válaszom egyértelműen nem. Mivel nem vagyunk egyformák,mindenkinek más az izlése.
Kíváncsi lennék a sok huszas kis faszira, hogy amikor ők 50 évesek lesznek (ha lesznek?), akkor is ugyanígy fognak reagálni? Vagy akkor már teljesen rendben lesz, hogy ők is szívesen szexelnének egy fiatal csajjal?
Vagy csak bántja az egójukat, hogy sok huszonéves csaj szarik a komolytalan huszonéves fiúcskákra és inkább gerjednek egy Férfira?
45+Ffi
Igen, azért raktad fel ez a szánalmas kérdést is, mert olyan rohadtul boldog a házasságod. :D
Áruld már el nekem,hány "kedves huszonéves lány" írt neked privit? :D Hány ilyen lány akar egy szánalmas 50+os nős pasi szeretője lenni ? :DDD
Az, hogy kinek mi tetszik, nem tudja befolyásolni. De ha ez a helyzet, akkor:
- ha van rá esély, hogy dobbantasz a csaj mellől, ahogy eléri a harmincat, inkább ne gondolkodj komoly kapcsolatban, mert vele kics.és
- ne rinyálj, ha nem találsz párt magadnak abból a korosztályból, mert a többség még mindig a hozzá korban illő srácokat, férfiakat keresi, aki meg nem, az ált. elég válogatós
17-es
Igen,bármennyire is hibetetlen ilyen kapcsolatban élek.
Egyébként számítottam az olyan hozzászólásokra is mint a tied.
Viszont ez téged jellemez,aki az irigységtől a falra tudna mászni,és akkor érzi jobban magát ha belerughat valakibe.
Na látod,ez a szánalmas és ráadásul primitív hozzáállás.
Vigyázz be ne sárgulj.....!
Jesszus, a pedofília 14 alatt van. xD
Szerintem nem nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!