Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miután teleélveztétek a csajotok punciját, kinyaljátok?
Szerintem nagyon jó, főleg utána úgy csókolózni, viszont sok pasi undorodik tőle.
Légyszi kort is írjatok.
Én már csináltam és nagyon jó.
31
Igen. Csókolózni is imádok úgy a lánnyal, hogy a szájában van az ondóm.
25/F
Ha beleélvezek még kinyalom a punciját de figyelek rá, hogy azért "ne igyam ki" belőle a cuccost. Csupa g*cisen jól kinyalom és ujjazom közben. imádja. Ha a száját lövöm tele akkor azért heves nyelves csókcsata már nm jöhet szóba, de ha kéri szó nélkül megcsókolom.
Szeretek puncit nyalni, sok pasi meg tudja dugni a nőjét, de csak kevés tudja felizgatni és kinyalni úgy h utána még percekig az egész teste remegjen
27f
Bármikor. Volt már rá példa, hogy utána nyaltam ki, és ő kérte hogy csókoljam meg úgy... De volt hogy szájába élveztem és akkor ő támadott le egy csókkal... :D
A sajátomtól nem undorodok... és a páromat akármikor kinyalom, akárhol.
Minden további nélkül. :) Sokszor akkor jön még egy orgazmusa.
És igen, orál után is megcsókolom. Sőt, van, hogy meglepiként a szájában tartja a cuccot, és "átcsókolja". Ez nálunk természetes.
f/46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!