Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktus során, a nőkkel szembeni trágárabb beszéd, sértő vagy izgató hatású? Pl. : Idézet: „Addig akarlak baszni amíg azt sem tudod, hogy ki vagy. ” Érdemesebb ilyennel próbálkozni, vagy inkább nem kellene kockáztatni ilyesmit?
Mert végül is szerintem, ha aktus közben valaki enyhén paskolja/pofozgatja a hölgy partnerét, vagy kutyapózban húzza a haját és rácsap a s.ggére stb. az nem az jelenti, hogy „civilben” kezet emelne rá.
Ugyanígy szerintem el lehet különíteni az aktus mocskosabb szavakat, és a hétköznapi beszédet.
Illetve jöhetnek még olyan kifejezések amelyek még beleférnek, és nálatok elfogadott.
Mindkét nem válasza jöhet. Csak majd írjátok oda, hogy F vagy N/L. És esetleg a korotokat is ha akarjátok.
UI.:Ja és az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a kérdésben szereplő idézet egy filmből származik. :) Felismeri esetleg valaki? :)
Nem lehetsz ilyen "hülye" 9-es, hogy ott könyörög neked egy csaj és nem adod meg neki amit akar. :-))
Ha már idézetek: "Addig dugnám, amíg csak mozog"
"Ez is sír, ha dugják? Nekem volt egy csajom, az mindig sírt, ha dugtam és a könnye belecsöpögött az orromba..."
Zavarna ha a párom ezt igényelné! Egyszerűen nem értem miért akar valaki így bánni azzal akit szeret?
F
Szex közben teljesen elfogadott.
Izgató , a megfeleő szemèlytől a trágár beszed.
A mindennapokban kifejezetten taszító !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!