Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyi idővel az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi idővel az első maszturbáció után áltatok neki ujjazni is?

Figyelt kérdés
Sok lány csak kívülről csinálja eleinte, mert kellemetlen benyúlni, végül később miért álltál neki ujjazni is, az hány éves korodban történt meg?

2019. márc. 7. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a mai napig nem szoktam. Csak csikló által tudok elélvezni.

1x-2x kipróbáltam, de csak miután már elveszítettem a szüzességemet. Nekem mai napig kellemetlen, nem szeretem.

2019. márc. 7. 11:00
 2/4 Rebeka0722 ***** válasza:
100%
Én sem szoktam közben benyúlni. Csak a csiklómmal játszok. Valahogy nem jön be az ujjazás. Még szűz vagyok, ha ez számít valamit.
2019. márc. 7. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon ujjazom magamat. A barátom csinálja nekem általában egy ujjal jó volt, két ujjával már fájt nekem. 16 éves voltam az elsőnél. Én csak simogatni szoktam magam.
2019. márc. 7. 23:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ujjazom magam. Nem olyan jó, mintha a párom csinálná, aki jobban oda fér.
2019. márc. 9. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!