Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengedhetem magamnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedhetem magamnak a szexet (szűz)?

Figyelt kérdés
Marmint, az a helyzet hogy nagyon szivesen csinalnam de mindenki még a szuleim is csak azt hajtogatjak hogy nincs meg itt az ideje meg kellene talalnom azt akivel egyutt is maradok,meg hogy szerelemben elvesziteni jobb, tehat hogy nem valami innen onnan felszedett csavoval aki masnap kidob(egyebkent honnan tudjam hogy aki ugy tunik hogy szeret 1honap jaras utan mondjuk az elso szex utan csak ugy kidobna) szoval nem tudom hogy csak kihasználna e, ugyanis sok vevo lenne ra marmint aki szexelne velem...es en is égek a vagytol, ugyhogy lanyok ha valaki tud valami jo tanacsot erre vagy nem tudom, mar vágyom ra es ugyanakkor félek is hogy rossz emberrel teszem meg...

2019. márc. 5. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Bár nem tudom hány éves vagy, de ha nem 14-15, akkor felesleges várnod, a sok jelentkező közül amelyik srác a legjobban bejön, azzal feküdj le. Aztán megtapasztalod milyen.
2019. márc. 5. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem feltétlenül kellene mindent csinálnod. Sokkal többre mennél ha csak pettingelnél és felfedeznéd a testedet.
2019. márc. 5. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Úgy sem leszel egy pasival egész életedben. A legnagyobb szerelem is véget ér egyszer. Soha sem fogod érezni, hogy ki az igazi, míg nem próbálod ki a szexet vele. Ha meg vársz elszalaszthatod az igazit. Kiöregszel és a szexet sem fogod úgy élvezni, mint fiatalon.

Mindennek meg van az ideje mikor esik a legjobban. Ha kiégsz, elmúlik a szexuális vágyad. Akkor az akkori igazinak véltet, már nem tudod úgy kielégíteni. És szexuálisan üres kapcsolat lesz, ahol úgy érzed kihasználnak. Mert csak a másik fél élvezi a szexet, aki még aktívan űzte előtted is.

2019. márc. 6. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
A kérdező meg akarja magát dugatni, akármit írtok neki kitalál valami kifogást. Nem tanácsokat vár, csak le akarja ezerszer írni hogy mennyire sok értelme van megdugatnia magát. Önmegerősítés. Hajrá kérdező, szedj fel valakit, hisz az ha jársz valakivel hónapokig ugyanúgy megvan az esélye hogy csak a szexre kellesz neki mint az akivel egyéjszaka gyorsan elveszted. De utána a gyakorin meg ne lássunk hisztizni hogy mennyire fájt, és hogy terhes is lettél!
2019. márc. 6. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Csak azzal csináld, akit valóban ismersz és szeretsz is, mert különben rossz élmény marad.

Egyébként hol laksz? Korod?

2019. márc. 6. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:

"A szex egy testi érintkezés mint egy kézfogás"

Azért meredek egy kézfogáshoz hasonlítani, nem gondolod? Egy félsikerült kézfogástól nem leszel nemibeteg, terhes vagy éppen nem vágja tökre a szexuális életedet..

"Ha kiégsz, elmúlik a szexuális vágyad. "

A kiégés pont az elhamarkodott, felszínes szexuális élet következménye.

2019. aug. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!