Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Helyes fiúként szűz vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes fiúként szűz vagyok, miért csak a r. bik találnak meg?

Figyelt kérdés

Én párkapcsolatot szeretnék, olyan lányt akit szerethetek.

Volt már olyan lány aki szexelni akart volna velem, de én annyira féltem hogy szűz vagyok még és béna, és fájdalmat okozok majd neki ezért nemet mondtam. Meg én olyan lánnyal szeretnék szexelni, meg szerintem csak olyan lányra is merevedne meg akit szeretek is.

Elvileg ha helyes vagyok akkor miért nem találok egy aranyos lányt...

22 éves vagyok már sajnos.

2019. márc. 3. 14:12
 1/9 anonim válasza:
76%
Rossz helyen keresel ne gyönyörű adottsággal rendelkező túl magabiztos lanyokat keresgélj hanem olyat aki meg is tudna becsülni.
2019. márc. 3. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Mert az a kevés lány, aki nem ribi, ebben a korban már rég foglalt.
2019. márc. 3. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem elég kisfiús (de helyes, magas, sportos) kinézetem van és emiatt az aranyosabb, kedvesebb, visszafogottabb lányok találnak meg, akik kapcsolatot is szeretnének. Pont az a bajom, hogy ribiket nem találok, akikkel össze lehetne járni csak szexelni.

Én a külsőm miatt gondolom, hogy ez így van, tehát a kisfiús, fiatalos külsőm miatt. Véletlenül nem vagy túl férfias, felnőttes a korodhoz képest? Én 25 vagyok, de rendszeresen 20-nak néznek és néha még a személyim is elkérik.

2019. márc. 3. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Annyit megsúgok neked hogy a ribik is szeretnek dugni. Inkább te vagy az idétlen, meg egy kicsit beképzelt.
2019. márc. 3. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan irányítsd át hozzám a ribiket, majd ellátom a bajukat.

Amúgy, én is úgy vagyok, mint a 4-es. Túl fiatalnak nézek ki, amolyan ,,jófiú" kinézetem van, nehezen találom meg az olyanokat, akikkel csak kötöttségek nélkül lehetne szexelni. Mindenki komoly kapcsolatot akarna tőlem inkább.

2019. márc. 3. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 3-asra gondoltam, nem 4-esre.
2019. márc. 3. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok egy kifejezetten Shawn Michales, de azt sosem értettem hogy akik még vannak magukkal elégedve, hogy képesek magukat helyesnek meg hasonlónak hívni...

Szerintem buz1s, és szerinted melyik a jobb ha azt mondod egy nőnek hogy szerintem helyes vagyok, vagy ha azt hogy szerintem férfias vagyok? Persze nem az éretlen pics@kra gondolok hanem felnőtt nőkre.

2019. márc. 5. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:

7. A helyes a külsőre utal, a férfias nem.

A helyes kb azzal egyenlő, hogy jóképű. Csak azt azért nem használjuk, mert legalább ennyi szerénységet akarok mutatni, nincs akkora pofám, hogy jóképűnek is hívjam magam. (Ezt majd megteszik mások, ha annak tartanak.)

Szóval ha kötözködni akarnál, akkor inkább azt mondd, hogy a helyes helyett miért nem a jóképűt használjuk, mert azok egymás szinonímái, azokat lehet egymással párba állítani, a férfias teljesen más.

2019. márc. 6. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Szép kapufa, a helyes szót nem csak az arcra értjük hanem az egész kisugárzásra is, persze ebbe benne van az arc is. Szóval én inkább a férfias kisugárzásra szavazok mint a helyesre az olyan kisfiús de kinek mi xd
2019. márc. 6. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!