Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiúként szűz vagyok, miért csak a r. bik találnak meg?
Én párkapcsolatot szeretnék, olyan lányt akit szerethetek.
Volt már olyan lány aki szexelni akart volna velem, de én annyira féltem hogy szűz vagyok még és béna, és fájdalmat okozok majd neki ezért nemet mondtam. Meg én olyan lánnyal szeretnék szexelni, meg szerintem csak olyan lányra is merevedne meg akit szeretek is.
Elvileg ha helyes vagyok akkor miért nem találok egy aranyos lányt...
22 éves vagyok már sajnos.
Nekem elég kisfiús (de helyes, magas, sportos) kinézetem van és emiatt az aranyosabb, kedvesebb, visszafogottabb lányok találnak meg, akik kapcsolatot is szeretnének. Pont az a bajom, hogy ribiket nem találok, akikkel össze lehetne járni csak szexelni.
Én a külsőm miatt gondolom, hogy ez így van, tehát a kisfiús, fiatalos külsőm miatt. Véletlenül nem vagy túl férfias, felnőttes a korodhoz képest? Én 25 vagyok, de rendszeresen 20-nak néznek és néha még a személyim is elkérik.
Nyugodtan irányítsd át hozzám a ribiket, majd ellátom a bajukat.
Amúgy, én is úgy vagyok, mint a 4-es. Túl fiatalnak nézek ki, amolyan ,,jófiú" kinézetem van, nehezen találom meg az olyanokat, akikkel csak kötöttségek nélkül lehetne szexelni. Mindenki komoly kapcsolatot akarna tőlem inkább.
Hát én nem vagyok egy kifejezetten Shawn Michales, de azt sosem értettem hogy akik még vannak magukkal elégedve, hogy képesek magukat helyesnek meg hasonlónak hívni...
Szerintem buz1s, és szerinted melyik a jobb ha azt mondod egy nőnek hogy szerintem helyes vagyok, vagy ha azt hogy szerintem férfias vagyok? Persze nem az éretlen pics@kra gondolok hanem felnőtt nőkre.
7. A helyes a külsőre utal, a férfias nem.
A helyes kb azzal egyenlő, hogy jóképű. Csak azt azért nem használjuk, mert legalább ennyi szerénységet akarok mutatni, nincs akkora pofám, hogy jóképűnek is hívjam magam. (Ezt majd megteszik mások, ha annak tartanak.)
Szóval ha kötözködni akarnál, akkor inkább azt mondd, hogy a helyes helyett miért nem a jóképűt használjuk, mert azok egymás szinonímái, azokat lehet egymással párba állítani, a férfias teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!