Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl azon hogy nekem örök szűz élet jutott?
Figyelt kérdés
Esélytelen hogy barátnőt szerezzek. Nem tudok a lányokkal elkezdeni beszélgetni.
Tudom hogy azt mondanátok erre hogy változtassak, meg hogy csak rajtam múlik. De szerintem nem így van, én hiszek a sorsban, nekem ez jutott.
Igazából nem is maga a szüzességgel van bajom hanem azzal hogy sosem lesz barátnőm, meg gyerekem.
2019. márc. 3. 22:30
1/13 anonim válasza:
"Nobody dies a virgin..."
Egyébként hány éves vagy, hogy ennyire beletörődtél a sorsodba?
2/13 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
Érzem hogy nem nekem lett kitalálva a csajozás, és a szex sem, tuti hogy nagyon béna lennék.
2019. márc. 3. 22:35
3/13 anonim válasza:
Hagyd abba az önsajnáltatást, és húzz le egy bárba csajozni!!-.-"
4/13 A kérdező kommentje:
Ez nem így megy!
2019. márc. 3. 22:47
5/13 anonim válasza:
Miért jutna? Még simán változhat. Nem te vagy az első férfi, aki 21 évesen még szűz volt. De nem maradt örökké az.
6/13 anonim válasza:
De, pontosan úgy megy ahogy a harmadik mondja. Ismerkedni kell.
7/13 anonim válasza:
Nekem is az jutott.
Sajna én is szeptemberben születtem
9/13 anonim válasza:
Háhh én is azthittem,hogy így járok. 180magas vagyok kopasz 120kg csodás bojler testel 21évesen csókolóztam elsnek. Utána w5éves koromban 2 lány baráttal szülinapoztunk és üvegeztünk. Vetkőzős buli volt a 2 csaj elkezdett versengeni. Mivel nem volt rajtuk melltartó állt a szerszám. Le kellett toljam a nadrágom. Utána elkezdtünk csókolózni végul oraloztak a csajok és ameddig az eggyikük lovagolt a másik hátulrol simogatta. Én így vesztettem el a szüzességem. Ez olyan önbizalmat adott,hogy a régi rinyálós lúzer énemet itt helyben agyonverném. Ne add fel. Aznap én sem gondoltam,hogy bárkinek is kellenék. Legyél határozott ALFA tipus. Azt szeretik a nők.
10/13 anonim válasza:
Most lépsz túl rajta, hogy hetek óta minden nap valamilyen formában kiirod ezt a kérdést... Azért vagy szűz mert itt kérdezgeted h miért vagy az...okos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!