Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lépjek túl azon hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl azon hogy nekem örök szűz élet jutott?

Figyelt kérdés

Esélytelen hogy barátnőt szerezzek. Nem tudok a lányokkal elkezdeni beszélgetni.

Tudom hogy azt mondanátok erre hogy változtassak, meg hogy csak rajtam múlik. De szerintem nem így van, én hiszek a sorsban, nekem ez jutott.

Igazából nem is maga a szüzességgel van bajom hanem azzal hogy sosem lesz barátnőm, meg gyerekem.

2019. márc. 3. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

21 evesen nem biztos, hogy szuz elet jut neked.

Majd ha 35 evesen leszel szuz, mint en, akor esetleg...

2019. márc. 4. 00:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Meg nem csusztal le semmirol. 21 eves vagy, tehat meg nincs semmi veszve. Csupan az onbizalmadat kellene megerositened elso sorban, mert nem a sors donti el, hogy neked mi jut, hanem te magad. Mi magunk alakitjuk a sorsunkat, es nem a sors alakit minket. Ahogy latom nalad inkabb az onbizalomhiany es batortalansag dominal leginkabb. Na ezt a kettot kellene legyurnod, aztan siman menne minden. Nem szabad behitetned magaddal, hogy nem tudsz elkezdeni beszelgetni lanyokkal. Igenis merj, hisz nincs mit vesztened. Ha elutasitast kapnal? Mindenki kapott elete soran. Na es akkor? Nem csak egy lany van az eletben. Nem bantani akarlak, inkabb kesztetni. :) Meg fiatal vagy, semmi nincs veszve, de azert tenni kell, nem szabad bele torodni abba amin igen is lehet valtoztatni. Talan nem rogton jon ossze, de el kell indulni az uton, hogy elore haladj. :)

33 N.

2019. márc. 4. 12:46
 13/13 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. De, így megy!
2019. márc. 4. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!