Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem ezt a hozzáállást.....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt a hozzáállást.. Szerintetek?

Figyelt kérdés

A csajom nem szed fogamzás gátlót. Most akar elkezdeni szedni és mondta élvezzek bele, de én soha senkibe nem élveztem bele csak úgy nőkbe. Egynek csak, a volt feleségembe. Felháborodott és kikérte magának a dolgot. Mondtam neki hogy nem biztos így sem ,hogy nem lesz gyereke , de akkor is megsértődött.

Szerintetek????

2019. márc. 5. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%

Dobd a ruvnyát!

F/42

2019. márc. 5. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Biztos lehetel benne,hogy babát akar.Így akar megfogni téged.
2019. márc. 5. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

Nagyobb a védettség, mint gumival, és még kényelmesebb is, ha úgy nézzük.

Nincs olyan védekezési módszer sem, ami 100% védelmet nyújt.

Várjátok meg az első levél végét a biztonság kedvéért, de utána nyugodtan beleélvezhetsz.

2019. márc. 5. 11:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem, félre ne értsetek, gumit sem használok hanem megszakítom. De az összes partneremmel ezt tettem. És még mielőtt mondjátok, igen lehet veszélyesebb a megszakítás ,de nekem ez egy bavált módszer. :))
2019. márc. 5. 11:09
 5/12 anonim ***** válasza:
12%

Hisztis pitsa

25N

2019. márc. 5. 11:11
 6/12 A kérdező kommentje:
és bocsi 32F
2019. márc. 5. 11:21
 7/12 anonim ***** válasza:
11%
hát vazze élvezz bele. Mi ebben a nagy nehéz? Hiszen azt állítod, már nős is voltál
2019. márc. 5. 11:42
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Sokkal nagyobb esélye van annak, hogy megszakítással lesz terhes, mintha tablettával beleélveznél.

Olyan, mintha egy csatahajón vagy egy csónakon indulnál el a viharos tengerbe. Lehet hogy eddig nem lett baj, de nincs kizárva egyikkel sem. De a hajó akkor is biztosabb.

2019. márc. 5. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Itt senki nem érti a kérdést? Nem szed a csaj fogamzás gátlót.. Te meg nem húzol gumit, szóval csak akkor élvezz bele ha gyereket akarsz
2019. márc. 5. 13:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt miért nem bele beszéled meg úgy isten igazából?😂
2019. márc. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!