Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi törtènt? Fiukhoz szolna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi törtènt? Fiukhoz szolna a kerdesem

Figyelt kérdés

Szoval szexeltunk es a vegen baratomat szoptam es ido elott kivette mar a szambol es kiverte maganak ..

Sztem nem elvezett el csak ugy tett..mi lehetett a baj?

Nem is lattam hogy sperma jott vna belole igaz sotetben tortentek a dolgok

2019. márc. 4. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rosszul csinaltad....
2019. márc. 4. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem voltál elég izgtó
2019. márc. 4. 20:43
 3/12 A kérdező kommentje:
:::((((
2019. márc. 4. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
én el fogok menni megígérem! nem okozok csalódást :) figyelj ne csinálj ebből ügyet. valamiért nem tudott elélvezni (igen, mi pasik sem tudunk mindig elélvezni) de nem akart megbántani. lehet hogy fáradt volt, lehet hogy sokat stresszel mostanában, lehet hogy kiverte otthon mielőtt átment volna hozzád. tényleg nem érdemes foglalkoznod ezzel, ez teljesen hétköznapi
2019. márc. 4. 20:55
 5/12 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Hát akkor azért nem láttad, mert sötét volt:D Tőle kérdezd...

Lehet, hogy túl sokat verte előtted és csak így tudott elmenni, már ha eltudott. Mi nem tudjuk, tőle kérdezd meg.

2019. márc. 4. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálta, mert nem akart a szádban menni el, nehogy neked kellemetlen legyen. A lányok többsége nem szereti. Lehet, hogy az előző kapcsolatában így szokta meg. Nyugi, ügyes voltál! :)
2019. márc. 4. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi baj, én is néha kiverem magamnak, mert jobban esik úgy, de ez nem jelenti azt, hogy nem csináltad jól.
2019. márc. 4. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet fogaztál rosszul csináltad nem volt kedve hozza
2019. márc. 4. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
elharaptad a fitymafékét, legközelebb rázd a segged rajta mert ez így gáz.
2019. márc. 4. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell fiúnak lenni...

Kérdezd a pasidat ha konkrét választ akarsz.

1.Sötét volt, sperma mennyisége változhat. Ha elment és nem téged talál telibe nem feltétlen veszed észre.

2. Férfiak rászoktak segíteni kézzel néha, mert úgy jobban esik éppen vagy segíti az orgazmus elérését. Nők is csinálnak ilyet. Néha lehet kicsit önzőnek lenni.

3. Attól, hogy pasi nemfeltétlenül akar minden pillanatban dugni. Viszont a férfiakba bele van nevelve, hogy "szégyen" felsülni.

Ha nincs ott teljesen agyban, kattog valamilyen hülyeségen a teste hiába reagál a stimulációra, nem tudja átadni magát az élvezeteknek.

Nekem is volt, hogy a partnerem ott volt teljesen erektáltan és közölte, hogy bocsi de ehhez most nincs kedvem. Összebújtunk és beszélgettünk a gondja-bajáról. Másnaptól kezdve pedig minden újra ment mint korábban.

A férfiak is emberek, vannak furcsa dolgaik és sztereotípiákkal ellentétben nem csak a dugás jár az agyukban. Egyszeri dolog miatt nem kell mindenféle teóriát gyártani és aggódni a semmin.

2019. márc. 4. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!