Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt olyan, hogy mikor megérkeztetek a prostihoz, legszívesebben visszafordultatok volna, mert eltért a képtől? Esetleg vissza is fordultál? Leírnád, hogy hogyan történt?
Olyan volt, hogy nem az volt a képen, aki fogadott élőben. Bár én bementem végül.
De ha minden igaz és rosszlanyok.hu-ról szerzed a csajt, és hamis képet használ, ha jelented, hogy az adott személy nem az, aki a képen van, még ők fizetnek neked 10 ezer forintot.
Olyan volt, hogy
1) a képen 10/10 szexbomba (profi fotós, profi smink) – élöben semmi extra +10 évvel idősebb nő – maradtam, de utána nagyon rosszul éreztem magam, mintha anyámat dugtam volna kb
2) képen kívánatos hamvas bőrű – élőben kövér és barnabőrű. Elnézést kértem és eljöttem.
Simán otthagyom az ajtóban, igen. Ha nem olyan akinek a szájába élveznék és még fizessek is érte...
Egyszer volt ilyen: 19 évesnek írta magát, a fotón szép formás, semmi extra, de csinos csaj. Arc kitakarva.
Az ajtóban fogadott egy nagyon pattanásos, nagyon nem arányos alkatú, bár nem túlsúlyos csaj, aki köszönő viszonyba nem volt a képen láthatóval, s még ráadásul gyanús, hogy erősen 18 alatt volt.
Elnézést kértem, hogy rossz helyre csengettem be, mert nem ilyen lehetőséget láttam a neten. És leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!