Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem sosem kezdeményezi a szexet aztmondja kezdeményezzek mindig én?
Ilyenkor mi van?
Miert a no kezdemenyezzen?
Ha en nem kezdmenyezek akkor nincs szex
Terhessen nem volt szex mert nem akartam most szules utan vagyok 5honappal de nincs szex mar 1éve gyakrolatilag mert o nem kezdemenyezz en meg azert nem kezdemenyezek mert csak azert nem fogok vele szexelni mert en akarok
24 L
Habár szerintem is a férjednek kéne kezdeményeznie, de ez kicsit furán hangzott: "csak azert nem fogok vele szexelni mert en akarok"
És ha ő kezdeményez, akkor ő is mondhatná ugyanezt... Kettősmérce
Viszont, hogy válaszoljak érdemben is, azt javaslom próbáld megbeszélni vele. Biztosan ő is akarja a szexet, nem nagyon hinném, hogy van olyan férfi aki nem kívánja ennyi időn át, és amúgy meg tök normális volt előtte. Nem lehet, hogy valami más van a háttérben?
Na most nem azert, de ha O is akarna a szexet, akkor ha mar a felesege nem kezdemenyez akkor tenne erdekeben. Nalunk mindig ferjem kezdemenyez, meg kepes akkor is mikor mar felig alszom, de nem baj, sot. Szoval azert ez mar gyanus, hogy ferjed nem kezdemenyez. Nem hiszem el, hogy hosszutavon egy ferfi birja szex nelkul. En nem azt mondom, hogy van valakije, inkabb arra gondolok, hogy O az a tipus akinek az jon be, ha a no kezdemenyez. Van ilyen is szerintem. Probalj beszelni rola vele.
33 N.
Le esne a gyűrű ha te kezdeményeznél?
Mai világban már nem ennyire ragaszkodó az etikett.
Ha viszket egy nőnek ő is kezdeményezhetne.
Egyébként nálunk is ez a helyzet mi sem szexelünk sűrűn, vagy nem kîvánja vagy rám vár.
Mindenesetre nekem nincs sok szükségem a szexre.
F/42
Nem hagytam el magam 62kg vagyok 58voltam tehat 4kg meg van rajtam de nem log a hasamon a bor a mellem sem log nem is szoptatok mar meg stb
Parszor visszautasitottam mert eppen megkott a menzeszem es a hatam kozepere sem kivantam a szexet
Biztos hogy nincs senkije egesz nap itthon van kiveve mikor dolgozni megy es edzeni
Van mikor en kezdemenyezem persze de o nem akarja sosem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!