Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16-18 éves lányok nézegetik a 30 feletti pasikat, érdeklődnek irántuk, szóba jöhetne velük bármi?
Nyilván azokra gondolok, akik már élnek szexuális életet, és jobban benne annak a pasizás témában.
Azt tudom, hogy nekem és nagyon sok 30-as pasinak izgatná a fantáziáját egy szexi kisugárzású, 17 éves lány, de a másik oldal hogy van ezzel többségében?
Tudom, jönnek majd a pedofilozós kommentek, de nem a kislányokról van szó, hanem a fiatal nőkről.
Engem pl az idosebb nok vonzanak 30tol 50-ig de ha nagyon csinos lehet idosebb is. :P
28/F
Én 23éves vagyok a férjem 43éves
Mindigis az idősebb korosztály vonzott
Én csak azt nem értem hogy mi vonz egy fejletlen kislányba??
Amikor én voltam ennyi idős mindég is az idősebb nőiesebb nőket néztem és most is a harmincas negyvenes korosztály vonzó és szexi számomra.
Nem beszélve arról hogy ha én aggastyán leszek az a kislány meg egy érett nő akinek szüksége van még a szexre de én már nem tudom kielégíteni.
A közös téma és beszélgetések szintén zsákutca, a megjelenés együtt pedig nevetséges.
F/42
Igen, lehet barmi. Volt is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!