Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon duci lányok (100kg felett), hogy tapasztaljátok, mennyire érdeklődnek a férfiak irántatok? Illetve rövid vagy hosszú távra pályáznak?
Csak szexre. És itt is inkább a fiatalabbak.
Ez a tapasztalat.
Nem vagyok felette. De kb ennyi.
Na megint a 100kg+os csávó.
Normális pasi normális párkapcsolatot akar egy túlsúlyos lánytól is, ha megvan a vonzalom.
Aki az ilyen tipusú lányokra gerjed és csak dugni akar akkor csak kamuzni fog hogy ôsszejöjjön neki, pont úgy mint egy 50kgos csajnak....
A 100+ csaj is pont olyan mint az 50 kg csak valamivel kisebb az érdeklődés irántuk...
Én 24 éves férfi vagyok és imádom a 80+kg-os nőktől felfelé lévőket. Én az életemet is ilyennel akarom leélni, mert NAGYON vonzódom hozzájuk, bár én átlagos testalkatú vagyok.
Remélem segítettem. :)
Mindkettőre keresek, a személyiség függvényében. Ugyanaz, mint a sovány nőknél. A különbség az, hogy míg a legtöbb férfinak az 50kg körüli nők jönnek be, nekem nincs ugyan bajom velük, de nem igazán mozgatnak meg. A kövér nőkből sem mindegyik szép vagy vonzó, fontosak az egyéb belső-külső tulajdonságok is.
26/F
Ez olyan igazságtalan...
Egy átlagos pasinak mennyi megalázást és visszautasítást kell eltűrnie egy randiért/működő kapcsolatért?
Ezzel szemben egy dagi, magára igénytelen nőre is akad kapásból számtalan jelentkező...
Ezek után nekem ne merje többet senki pofázni, hogy a nőknek (még a rondáknak is) nem sokkal könnyebb szexet vagy akár kapcsolatot találni. Vicc...
A kérdéshez ott kapcsolódik, hogy csak picit kéne kezdeményezni... és simán lenne valami.
Előbb-utóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!