Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy erzem becsapom a baratomat ha nem mondom el neki de nem tudom hogy allhatnek elé?
Beleegyezett a harmasba a kedvemert de ragaszkodott hozza hogy csak gumival johet a masik srac, de valaszthatok en. A harmadik vegul egy regi szexkapcsolatom volt. Az este nagyob jol alakult, viccesen kikoztek, a szememet bekottek es felvalltva kenyeztettek. Eleszor a pasim elvezett el rajtam majd egybol ki is dolt mellettem, ekkor jott az "exem" aki a gumit eszrevetlenul levette es bele is elvezett. En azt hittem gumi van rajta.. Csak akkor vettem eszre mikor kioldozott es odanyultam. Nagyon pipa lettem de a pasim semmit nem vett eszre ebbol en pedig inkabb kimentem zihanyozni. A baj csak az hogy nem szedek gyogyszert jelenleg. Meg a 72 orasban benne lennek de hogy magyazom majd ki?
Meg fog nyuzni mert en hoztam a sracot.
Ez nem a te hibád volt. Az exed felelőtlensége. Gondolom nem te mondtad neki h tegye be gumi nélkül. Nem hinném h a pasid rád fog haragudni. Vagy ha igen akkor majd megnyugszik. Szval inkább mondd el a pasidnak és menjetek 72 órás tabiért, minthogy már késő legyen és terhes legyél.
L
Szerintem AIDS -es vagy!
Kötelességed elmondani a pasidnak, és elmenned minden-féle szűrésre. Olyan 20 ezer körül meg is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!