Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy több legyen az orális kényeztetés a kapcsolatunkban?
2 éve vagyunk együtt, minden működik az erzelmek téren, de nem szereti ha orálisan kényeztetem. O szereti csinálni nekem, de szeretnem viszonozni, mert szeretem es jol esne nekem is.
Szerinte nem nőies a szájjal való kielégítés, de szeretem badarság.
Erőltetni nem szeretnem, inkább azt akarom, hogy magától jöjjön meg a kedve. Az előző baratom imádtam ha szájjal elegitettem ki, igy érthetetlenül allok ezelőtt, pedig imádom csinálni.
Adjatok valami tanácsot. .
Ha nem szeretné, s neki nem esik jól, akkor ne erőltesd. A pasik sem egyformák. Csam azért, mert az előző szerette, nem fogja a mostani is.
Esetleg beszéld meg vele, hogy te nagyon élveznéd, ha csinálhatnád neki. S lehet akkor egyszer belemegy, s talán többször is igényli majd. De ha nem szereti a szopást, lehetsz benne bámilyen jó, nem fogja igényelni!
Nem ez a probléma szerintem, hanem alapból nem tartja noiesnek.
Melytorkoztam is neki, de sehogysem jon meg a kedve ...
Hasonló cipőben jártam, aztán beszéltünk róla, kiderült hogy bántotta a fogsorom 😂
Azóta jobban figyelek. Beszélgessetek.
Talán úgy érzi megalázó veled szemben... De ez az ô agyában van, nem a te érzéseidben. Nem tudja, meri, akarja élvezni, mert saját magát legátolja, azzal a gondolattal,
Hogy az ő barátnője nem qva,nem kell ezt csinálnia... A szexnél el kell egot, agyat
dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!