Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy több legyen az orális kényeztetés a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, minden működik az erzelmek téren, de nem szereti ha orálisan kényeztetem. O szereti csinálni nekem, de szeretnem viszonozni, mert szeretem es jol esne nekem is.

Szerinte nem nőies a szájjal való kielégítés, de szeretem badarság.

Erőltetni nem szeretnem, inkább azt akarom, hogy magától jöjjön meg a kedve. Az előző baratom imádtam ha szájjal elegitettem ki, igy érthetetlenül allok ezelőtt, pedig imádom csinálni.

Adjatok valami tanácsot. .

2018. nov. 24. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretné, s neki nem esik jól, akkor ne erőltesd. A pasik sem egyformák. Csam azért, mert az előző szerette, nem fogja a mostani is.

Esetleg beszéld meg vele, hogy te nagyon élveznéd, ha csinálhatnád neki. S lehet akkor egyszer belemegy, s talán többször is igényli majd. De ha nem szereti a szopást, lehetsz benne bámilyen jó, nem fogja igényelni!

2018. nov. 24. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos jól esik neki ahogyan csinálod, esetleg nem fogazol? :)
2018. nov. 24. 21:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem ez a probléma szerintem, hanem alapból nem tartja noiesnek.

Melytorkoztam is neki, de sehogysem jon meg a kedve ...

2018. nov. 24. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha sehogysem jön meg a kedve. Akkor egyszerűen nem szereti, nem vágyik rá. Nem minden pasi van oda a szopásért. Ne akard olyanra rávenni, mit ő nem érez jónak.
2018. nov. 24. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben jártam, aztán beszéltünk róla, kiderült hogy bántotta a fogsorom 😂

Azóta jobban figyelek. Beszélgessetek.

2018. nov. 24. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan vegyed rá? Orálisan! Beszélgetésnek hívják!
2018. nov. 24. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyetek be engem harmadiknak :P
2018. nov. 24. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán úgy érzi megalázó veled szemben... De ez az ô agyában van, nem a te érzéseidben. Nem tudja, meri, akarja élvezni, mert saját magát legátolja, azzal a gondolattal,

Hogy az ő barátnője nem qva,nem kell ezt csinálnia... A szexnél el kell egot, agyat

dobni.

2018. nov. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!