Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi korkülönbség fér bele?
Számotokra mennyi volt az a korkülönbség ami még belefért a kapcsolatotokba ? Ami mellett simán felvállaltátok egymást, és rendes kapcsolatban voltatok?
20/l
jelenleg nincs párom és olyan sokkal idősebbel sem voltam még viszont volt egy barátnőm aki +23 évvel idősebbel volt és lazán felvállalta. bár a társadalmunknak ez nem új mégsem nézik jó szemmel.
Széles határú tűrés : +5 -30
F/45
Spec én egész életemben lesz...tam a társadalmi megnyilvánulásokat. Én életem-tünk és kész.
Akinek nem tetszik, bekaphatja (ha megengedjük neki)
Nekem az össze skapcsolatom extrém korkülönbséges volt és imádtam, egy centit nem bántam meg az életemből. Nem voltak gyötrelmeink, stressz, orditozás, raplizás soha.
De hogy is volt ?
én 21 ő 30 4,5 évig együtt élve
én 26 ő 48 6 évig együtt élve
én 36 ő 17+ 5 évig éltünk együtt
én 42 ő 21 4 évig éltünk együtt
én 52 ŐK !!! 19-21-22 nem élkünk együtt csak összejárink kettesben, néha 3-asban.
Soha senki nem kéri számon a másikat. Tudjuk, hogy miért nem tudunk lemondani a másikról, de nem is telepedünk egymásra és kész.
És milyen jó ez igy, kivánom mindenkinek aki felhőtlen boldogságra, nyugalomra és gyötrődésmentes kapcsolatokra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!