Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi korkülönbség fér bele?
Számotokra mennyi volt az a korkülönbség ami még belefért a kapcsolatotokba ? Ami mellett simán felvállaltátok egymást, és rendes kapcsolatban voltatok?
20/l
jelenleg nincs párom és olyan sokkal idősebbel sem voltam még viszont volt egy barátnőm aki +23 évvel idősebbel volt és lazán felvállalta. bár a társadalmunknak ez nem új mégsem nézik jó szemmel.
Az, hogy mennyi fér bele, az egyéni. Szerintem a többségi társadalom a 10 évnél nagyobb különbségre már szörnyülködne.
De én szívesen udvarolnék neked, ha normális értékrenddel bíró csajszi vagy. :P
30f
26 vagyok, 25 évesen 18 volt az alsó korhatár, már rájöttem a más életszakasz problémás, inkább már 20-22 évesekkel kezdenék minimum, mert elegem van pl abból, hogy életében nem dolgozott a lány és még azt se tudja mi az amikor megdolgozol valamiért
ez a dolog néha a kapcsolatban is látszik, érződik
a felső korhatár 30 körül
28f
Én nekem a párkeresési prioritás 25-35 közt van, természetesen,ha találkozok valakivel és olyan szinten szimpatikus akkor nyílván a szerelem határtalan,de úgy érzem,hogy amit egészségesen feltudnék vállalni az a 40, de az is csak a gyermek miatt hiszen ott még szülhwt a nő, E fölött már csakis azért nem próbálkoznék mert szeretném a közös gyermekkel megpecsételni a szerelmünket.
Neked max. 26-27 éves való jelenleg, általánosan...
Nekem minimum 29 éves. ;)
43f.
Ez attól is függ, hogy ki milyen korban van. Azért nem mindegy egy nagyobb korkülönbség, ha az ember 18 éves, vagy amikor már mondjuk 30 felett van.
Nekem szexuális téren volt a legnagyobb korkülönbség, 18 év, viszont ha lehetett volna belőle komoly kapcsolat, én simán felvállaltam volna, mint ahogyan fordítva is, ez tuti.
Párkapcsolatra maximum +10 év.
Szeretőnek már nincs így megszabva, de +25nél több ne nagyon legyen.
20L
Bizonyos esetekben akár 20 év is :)
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!