Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki azért nem nyelné le a fiú spermáját mert cigizik?
Figyelt kérdés
Azok a lányok akik le szokták nyelni, nektek az gondot okozna ha a fiú cigizik? Rosszabb ízű tényleg?
Napi 1 dobozzal szívok el.
21F
2019. márc. 2. 16:37
11/12 anonim válasza:
Párom dohányzik, én nem. Miután elszívja a cigit, érzem rajta, de hamar elmegy a szaga. Nem mindegy amúgy milyen cigit szív, volt amelyiket éreztem rajta, aztán kitapasztaltuk, melyiket nem. A spermája keserű, de nem is sűrűn megy el a számba, és akkor sem nyelem le. Viszont sehol máshol nem érzem rajta, nincs cigi szaga a bőrének, 10-20 perc után a száján sem érzem. Mondjuk nem szív sokat, 7-8 szál/nap. De ha lesz babánk, le is fogja tenni. :)
12/12 anonim válasza:
Bírom a gyűlölködő fújolókat :D Na pont ez egy jó szűrő, hogy milyen lánytól én nem akarnék soha semmit, el is kerülöm ha tudom. Akit csak a füst zavar, az nem így viselkedik, hisz azt könnyen meg is lehetne oldani (pl munkába menet igen, szex előtt nem), és ez a fajta személyiség engem inkább lelomboz mint hogy mik a saját szokásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!