Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki azért nem nyelné le a fiú spermáját mert cigizik?
Figyelt kérdés
Azok a lányok akik le szokták nyelni, nektek az gondot okozna ha a fiú cigizik? Rosszabb ízű tényleg?
Napi 1 dobozzal szívok el.
21F
2019. márc. 2. 16:37
1/12 anonim válasza:
Páromé nagyon keserű, és cigizik, meg eszik fűszeres kajákat is. Viszont tudok olyanról, aki szintén cigizik, de nem rossz ízű tőle.
2/12 anonim válasza:
Én le nem nyelném semmi pénzért.Pfu de gusztustalan.
3/12 anonim válasza:
Tényleg rosszabb ízű a cigitől.
4/12 anonim válasza:
Az en parom cigizik es kavezik is, meghozza eleg rendesen es abszolut nincs kellemetlen ize, sot egeszen jo. Szerintem a taplalkozassal van osszefuggesben a dolog, ne egyel sok szemetet, probalj egeszsegesebben, valtozatosan etkezni. Meg a genetika is kozrejatszhat, gondolom ez is van, akinek alapbol rossz izu.
5/12 anonim válasza:
Én pont emiatt cigiző nőt nem nyalok
F.
6/12 anonim válasza:
Én össze sem jönnék olyan sráccal, aki cigizik. Nem akarok senkit megbántani, de undorodom a szagától is, szóval csókig sem jutnék el soha egy cigizővel.
21L
7/12 anonim válasza:
Dohányos sperma KESERŰ
Nagyon szar íze van. Tudod ki nyelné len max egy sarki lány 5 ezerért.
N
8/12 anonim válasza:
6. én pont ilyen lányt keresek. Sajnos nőkben is egyre kevesebb aki nem dohányzik.
9/12 anonim válasza:
A számba se vennék olyat, aki cigizik. Rosszul vagyok a szagától, és ez sajnos nem jön le egy zuhannyal.
10/12 anonim válasza:
Én voltam együtt olyan cigiző fiúval akinek egyáltalán nem volt kellemetlen ízű a spermája. De volt ellenpélda is, aki nem dohányzott és keserű volt neki amikor a számba ment el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!