Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek aránylag több az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek aránylag több az olyan lány aki lenyeli a barátja spermáját?

Figyelt kérdés
Nekem ez mindig alap volt, ahogy az arcraélvezés is mert nekem is tetszik. De kíváncsi vagyok több vagy kevesebb e az olyan lány aki undorodik ettől. Fiúk az eddigi barátnőitek közül több nyelte le mint aki kiköpte?
2018. jan. 29. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Enyem van h lenyeli van h csak szajaba megy de kifolyatja de arcra pl.nem az nem jon be
2018. jan. 29. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Őszintén remélem hogy több!

Nekem nagyjából egyenlő volt az arány.

F26

2018. jan. 29. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig három lányból három lenyelte általában, amikor a szájába ment a cucc. Akkor most szerencsés vagyok nagyon? Én eddig nem éreztem magam különösebben annak emiatt... Egyrészt azét, mert nem vagyok igazán rápörögve a témára. Még a szájba élvezés hagyján, az valóban jó dolog, de a nyelés az inkább csak ilyen extra szerintem. Őszintén szólva nem is mindig figyeltem, mihez kezd a cuccal utána... Másrészt én úgy gondoltam mindig, hogy ez a gyakoribb. Ha már egyszer szájba megy, akkor a lányok többsége lenyeli, és csak kevesen vannak, akik kiköpik.
2018. jan. 29. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Csak magamrol tudok nyilatkozni, nekem ez mindig alap volt, termeszetes a kezdetektol fogva. Soha nem jutott eszembe, hogy ez gusztustalan lenne. Olyannal meg nem szexelek, akitol undorodok.
2018. jan. 29. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam ez teljesen alap.
2018. jan. 30. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
A gyakorin minden alap!
2018. jan. 30. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:

En örülök hogy az En tapasztalatom az miszerint a többség engedi és le is nyeli vagy kifolyatja

Engem nem zavar a sajátom íze sem, meg a csók is jöhet utána

Közös a közös

2018. jan. 30. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam hétből kettő volt aki lenyelte, úgyhogy a saját kis mintavételem alapján kevesebb nyél.
2023. márc. 10. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!