Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy bemenjen a barátnőmbe?
Figyelt kérdés
Egyszer próbáltuk eddig, de nem akar becsusszanni. Pedig rendesen be van nedvesedve és fel van izgulva. 2 ujjam is nehezen megy be. Valószínűleg szűk. De hogyan tudnánk fájdalom nélkül szexelni?
Átlagos a péniszem mérete.
Egyikünk sem szűz már.
2019. márc. 2. 09:08
1/5 anonim válasza:
Az az átlagos szerintem mégis csak nagy...
3/5 anonim válasza:
Ujjazod, nyalod elég ideig? Biztos elég nedves?
4/5 anonim válasza:
Sok síkositó, lefelé vastagodó vibrátor, hosszú előjáték, nyalás, ugyeskedjetek, fog menni, türelem, idő kell. :)
5/5 anonim válasza:
Nem kíván Téged, volt egy lány akit én se kívántam mielőtt bedugtam volna olyan gyorsan lett puha a farkam...lehet ő se gerjed rád valamiért vagy nincs ott fejben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!