Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 ujj befér a barátnőmbe akkor tágnak számít?
Tehát ha felizgatom akkor könnyen befér 3 ujj is. Az a baj, hogy amikor bedugom a farkam akkor keveset érzek belőle, és ő sem élvezi igazán ha benne vagyok. A hüvelyétől nem tudok elélvezni emiatt.
Milyen pózokban jó csinálni ahol a lehető legjobban érezzük egymást?
Ismered Hamupipőke történetét?
Az esetet az üvegcipellővel...
A te cerkád nem illik az ő “cipőjébe”. Nincs az a póz, amivel ez áthidalható lenne.
Majd egy másik lánynál elég lesz a méreted.
Talán kb egy tucat lányt ujjaztam az életben, ott a legtöbbnél már a második ujjal is ügyködni kellett óvatosan.
Most azt nem tudjuk megmondani, hogy a te farkad vékony, vagy az ő pinája tág, de ja, az első jól írta hogy nem illetek össze.
Te eddig hány nővel voltál? Tapasztaltál már ilyet?
Ő a 4. lány. Eddig sosem volt ilyen. Én is úgy vettem észre, hogy általában már a 2 ujj az nehezen megy be. De nála a 3 ujj az bemegy erőltetés nélkül, ráadásul nedvesedik rendesen.
A farkam annyira nem vékony, kb 4.5 cm.
Passzold ide a lányt, majd én megdolgozom ^_^
Egyébként duci?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!