Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 3 ujj befér a barátnőmbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 ujj befér a barátnőmbe akkor tágnak számít?

Figyelt kérdés

Tehát ha felizgatom akkor könnyen befér 3 ujj is. Az a baj, hogy amikor bedugom a farkam akkor keveset érzek belőle, és ő sem élvezi igazán ha benne vagyok. A hüvelyétől nem tudok elélvezni emiatt.

Milyen pózokban jó csinálni ahol a lehető legjobban érezzük egymást?

2019. jan. 6. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ismered Hamupipőke történetét?

Az esetet az üvegcipellővel...

A te cerkád nem illik az ő “cipőjébe”. Nincs az a póz, amivel ez áthidalható lenne.

Majd egy másik lánynál elég lesz a méreted.

2019. jan. 6. 14:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Mekkora kéne hozzá?
2019. jan. 6. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Talán kb egy tucat lányt ujjaztam az életben, ott a legtöbbnél már a második ujjal is ügyködni kellett óvatosan.

Most azt nem tudjuk megmondani, hogy a te farkad vékony, vagy az ő pinája tág, de ja, az első jól írta hogy nem illetek össze.

Te eddig hány nővel voltál? Tapasztaltál már ilyet?

2019. jan. 6. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Talán ha összezárja a lábát és rászorít de ez nem megoldás
2019. jan. 6. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Három ujj az durva. Nekem kettő is már nehezen megy be. Mondjuk nagy ujjaim vannak, de a három mindenképp durva ha könnyen bemegy.
2019. jan. 6. 14:22
 6/12 A kérdező kommentje:

Ő a 4. lány. Eddig sosem volt ilyen. Én is úgy vettem észre, hogy általában már a 2 ujj az nehezen megy be. De nála a 3 ujj az bemegy erőltetés nélkül, ráadásul nedvesedik rendesen.

A farkam annyira nem vékony, kb 4.5 cm.

2019. jan. 6. 14:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem o eleg tag.
2019. jan. 6. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen tagnak számít
2019. jan. 6. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem barátnőmbe 4 ujjam pulsz a kézfejem fele bele megy de még sincs gond a szexben az tág ?
2019. jan. 6. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Passzold ide a lányt, majd én megdolgozom ^_^

Egyébként duci?

2019. jan. 6. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!