Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már h túl tágnak éreztél egy csajt és nem volt élvezetes a szex?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen egyáltalán? Ilyenkor azt jelenti h nem passzoltok az illetővel?2018. ápr. 4. 17:48
1/5 anonim válasza:
Lehet attól is hogy túl nedves... és a nedvesség miatt tágnak érzed.
2/5 anonim válasza:
Igen. Igen, és talán.
Ami elég fura tud lenni, ha a bemenete szűk mint állat, belül meg tök tág. Az nem olyan kellemes. De van egy olyan előnye, hogy késlelteti a puhuló pénisz jelenséget.
3/5 anonim válasza:
Igen, 3 gyerekes nő, utolsó kettő ikrek.
Kb kolompoltam benne.
Öklözni simán tudtam, de ugye ez így nem volt buli, szal...
4/5 anonim válasza:
Volt. 18 éves, nagyon vékony lány, babapunival. Aztán olyan volt a szex, mintha a zsíros bödönbe nyomkodtam volna.
Ahogy a pénisz méret, úgy a hüvely se egyforma. Van szűkebb, tágabb. A szülés csak minimálisan változtat rajta. Ahogy a kora is. Inkább csak a színe lesz sötétebb. De se a kisajkak mérete, se a tágasság nem változik. Ahogy a te farkad se fog elkopni 50 éves korodra.
5/5 anonim válasza:
Volt. Nem is rég. Nincs vékony péniszen így pláne meglepett a dolog. Akkor éreztem hasonlót mikor ex barátnőmmel nagyon sokáig szexeltünk értsd több óra és akkor már sokkal tágabb. Na akirol most beszélek már behatolasnal is tag volt, rohadt furcsa érzésnek mondanám mert szinte nem is éreztem hogy bent van és ugye ha nincs inger érzet lankad az erdeklodes is, gondolom érted. Viszont csak a szex elején van ez utána már jó volt. Fiatal csajszi amúgy 25 eves, nincs gyereke nem mondanám kiéltnek sem, ha nem magam élem meg a dolgot azt hittem ez idáig hogy ilyen max a sok gyerekes anyukáknál, időseknel fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!