Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos egymás után szexelni? Úgy értem hogy élvezésekor nem fogok beleélvezni a barátnőmbe, viszont 5-szőr szexelnénk
Tudom, szar a fogalmazás
Úgy akarjuk h koton és tabletta nélkűl, és többször szeretnénk szexelni, de nem fogok beleélvezni.. Így nem eshet teherbe? Kerülhet sprermium a hüvelybe? Az előváladékban van annyi sperma ami megtermékenyéteni a petesejtet?
1. Igen teherbe eshet
2. Ha te 5 kört letolsz egymás után, jelentkezz kovinál.
Èn kettő menetet tudok nyújtani de azt kielègítően ès stabilan.
28f
Úgy ahogy gondoltad, elöváladékban vannak spermiumok, és EGY spermium is elég lehet a megtermékenyítéshez.
Nem bántásból de ha ennyire nem vagy képbe ilyen dolgokkal akkor inkább csak tarts be alap dolgokat és nem leszel 16 évesen apuka ;) mert ha mégis akkor a gyerekednek se fogod tudni átadni a kellő tudást...
A megszakításos védekezésnek eleve pont ma olvastam valahol (sajnos nem emlékszem a forrásra, úgyhogy nem tudom bizonyítani, de reálisnak hangzik) 22% a hibaaránya, tehát nagyjából 5 nőből egy teherbe esik ha átlagos módon használja ezt a módszert kiegészítő védekezés nélkül.
Ez a kockázat nő ha többször szexelsz egymás után, illetve ha tapasztalatlan vagy és nem tudod biztonságosan irányítani mikor élvezel el.
Nagyon nagy a valószínűsége hogy így teherbe esik, mi a jó égért nem tudsz felhúzni egy gumit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!