Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex feketével?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex feketével?

Figyelt kérdés
Fiúk, lefeküdnétek egy színesbőrű nővel? Lányoktól ugyanezt kérdezem, csak nyilván férfival 😉😁

2019. febr. 28. 23:54
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
66%

" Hogy lenne már az USA anti-szex társadalom a maga transzi WCjével meg 30+ genderével?"

Az mellékes, az USA már régóta olyan hely, ahol a legtöbb ember úgymond "fél a szextől". Hiába vannak egyes intézményekben transzi vécék, még mindig egy puritán felfogás dominál a hétköznapi emberek között.

Magyarországon pl. semmi vitás dolog nincs abban, ha egy pubertás előtti gyerek pucéran mutatkozik, vagy egy azutáni fiatal nyíltan beszél a szexről. Az USÁ-ban ezen dolgokat sokkal konzervatívabban kezelik, és máig afféle tabu a szex az Amcsiknál.

2019. márc. 1. 03:34
 12/29 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

És olyan nő, aki már megtette, egy életre leírta magát előttem, és bottal sem nyúlnék hozzá. Szerencsére ezzel nem vagyok egyedül.

2019. márc. 1. 03:55
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
Igen, szexuális bakancslistámon szerepel, hogy szexeljek egy fekete nővel.
2019. márc. 1. 04:19
 14/29 anonim ***** válasza:
57%

Ha pisztolyt szegeznének a fejemhez akkor sem.

F

2019. márc. 1. 05:05
 15/29 anonim ***** válasza:
58%
kettőt csak megdugtam egyel félévig együtt voltam.
2019. márc. 1. 05:08
 16/29 anonim ***** válasza:
50%
Én nagyon lefeküdnék mert izgatóak.
2019. márc. 1. 05:46
 17/29 anonim ***** válasza:
52%

Miért van az hogyha egy férfi dugná egy színes bőrű vagy akár milyen nemzetiségű nőt az rendben van. De ha Egy nő próbálná ki akkor már le van pontozva meg El van hordva mindenféléé ribizlinek?

Megint ott tartunk ,hogy a pasiknak lehet mindent mert Ők a férfiak.

De a nőnek nem lehet semmit mert akkor már egy lotyó,még szajha lesz mások szemében ....

N

2019. márc. 1. 06:18
 18/29 anonim ***** válasza:
55%
Igen 22F
2019. márc. 1. 06:29
 19/29 anonim ***** válasza:
51%
Izgat a gondolat, hogy az éjfekete bőréből kiviláglik a rózsaszín puncija. Ha olyan környezetbe kerülnék, keresném a lehetőséget, de itthon nem reális.
2019. márc. 1. 06:30
 20/29 anonim ***** válasza:
74%
Maximum kíváncsiságból, de csak akkor ha bombázó. Azok meg általában nem tiszták, hanem kevertek. Egy majomképűvel nem! F20
2019. márc. 1. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!