Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Analplugot érdemes napközben is használni ha tudom hogy délután lesz anál? 19/L
A plug nem feltétlen tágításra való:) Kicsit más a funkciója..
Egyébként a harisnya nem fogja benntartani, megpróbálhatod, de egy hirtelen mozdulat és kicsúszik:)
Ha gondolod írj, szívesen beszélgetek erről, sok tapasztalatom van benne.
Az szép.
De inkább akció előtt fél órával max 1 óràval előtte.
Napközben is néha fel teheted de egész napra vagy fél délutánra nem ajánlom
Mekkora plugot használsz?
Nekünk is van szép kövecskés. De az kb egész nap is bent lehetne, mert picike és csak bedugáskor tágítja a záróizmot. Mi anál előtt inkább dildozni szoktunk picit, de pl, van olyan dilatorunk is aminek nincs keskeny szára, ezért csak a bugyi tartja a helyén:D Na az viszont nagyon kitágít, ha az van bent, úgy tíz percet, akkor utána nem is fáj a popószex:)
ma 18:43
A dilator a húgycsőbe való,és semmi köze a "popó" hoz!
Anál plugot akkor érdemes napközben hordani, ha felizgat az érzés. Tágításra ez nem alkalmas, mert a nyaka vékony ahhoz. Tudom, mert én is szoktam hordani napközben, de én is az érzés miatt, engem nagyon felizgat a tudat is, hogy a fenekemben van utcán, munkahelyen, stb. :) Amúgy a vékony nyak előnye, hogy nem esik ki napközben, mindig a helyén marad, akár sportolás közben is. :)
Tágításra olyat érdemes használni, ami vastagabb nyakú, és jobban feszít, hasonló méretű legyen a nyaka, mint a pénisz. Viszont ezek könnyen kicsúsznak, mert a fejük nem sokkal nagyobb a nyakrésznél. Persze egy passzos tanga meg egy szűk farmer a helyén tudja tartani. :) Vagy még felfújható plugot érdemes venni, mert annak belül a felfújt ballonja nem fogja engedni, hogy kicsússzon belőled. :)
Remélem segítettem. :)
ma 19:12
Ne keverd össze az orvosi segédeszközöket,a hétköznapi szexuális segédeszközökkel.
A dilator az egy orvosi fogalom (tágítás).
De te egy picit kevered a szont a fazonnal.
Magyarán a szexuális segédeszközök kategóriájában a dilator az a húgycsőbe való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!