Nem várt napján érdemes délután 25ös érzékenységű teszttel próbálkozni?
Én kivárnám a holnap reggelt. Az biztosabb mintha most próbálkoznál.
Sok sikert!! 😊😊
Szia, nekem 3 napja késik már tettem fel ma egy
kérdést viszont esedékes nap előtt csináltam egyet ami negatív lett, így kizártam a babát ...
Azóta állandóan azt érzem megfog jönni pedig csak vizes folyásom van ami sosem volt eddig. Illetve a melleim feszülnek érzékenyek.
Nem tudom mitől lehet ez..
Próbálj meg érzékenyebb tesztet ha már kimaradt a mensid.
#2 válaszoltunk többen hogy most tesztelj.
Kérdező! Nem kell érzékenyebb. Reggel a 25ös tökéletes lesz. Ha negatív lenne és nem jönne meg utána 2 nappal tudsz tesztelni (akkor duplázódik a hcg).
Ha rendesen kivárod a nemvárt nap reggelét és koncertrált pisiből csinálod a tesztet (6óra ivás és pisi nélkül) helyes eredményt mutat. Max azért lehet negatív és később pozitív mert később fogant. De nagyeséllyel helyes eredményt kapsz holnap reggel.
Nőgyógyász
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ez a kérdésem nem kaptam oda olyan választ. Eddig abban voltam/vagyok hogy hormonális probléma miatt nem jött meg..
Kérdező! Mióta próbálkoztok a picurral? ☺️
"Amennyiben holnap nem lenne jele reggel csináljam meg a tesztet ébredés után vagy várjak délutánig?"
Nincs értelme délutánig várni, mert reggeli koncentráltból nagyobb eséllyel kimutatja, mint délutániból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!