Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Analplugot érdemes napközben is használni ha tudom hogy délután lesz anál? 19/L
Kérdező!
Az én plugom is gyöngyös :D
De nem használnám napközben végig, ha tudom h este anál lesz. Talán előtte 1 fél órával, vagy a pasira hagynám a tágítás feladatát. Az is izgis
L
Én egy-két órával előtte szoktam használni.
20L
én is sokat hordom és nem csak anál előtt, van mikor munkában, séta közben is bent van, én szeretem csak úgy is hordani, izgis, hogy csak te tudod, hogy bent van :)
27/L
Izgis és én is hordom napközben. :-)
Előfordult már olyan hogy bent felejtettem este és csak másnap vettem ki.
Egyébként fém piros köves és áttetsző fehér selyem bugyival hordom ami csak féltanga. Így a legszebb szerintem és nem esik ki.
Engem az anál teljesen hidegen hagy, viszont az szerintem is izgi, ha van bennem valami nap közben. :) Ha rám jön a dolog, akkor én punciba használok egy pici távirányítós vibrátort. Exemmel vettük anno, és tök jó volt, mert nála volt a távirányító, amit kedvére kapcsolgathatott akár a bevásárlás alatt is. Eleinte sokat volt bent egész nap, de egy idő után nagyon kitágított, és furcsa érzés volt a puncimnak, de miután csökkent a bent töltött idő hamar helyre állt a dolog.
Amúgy, én sokat vagyok harisnyában, és szerintem a vékony tutira nem tartaná a helyén, attól még simán ki tud csusszanni, és vagy kiszakítja a harisnyát, és kipottyan, vagy ha nem is szakítja ki, de "elmászkálhat" alatta, és ellég kellemetlen szitu lenne pl a combod hátuljától harisnya alol kibányászni, főleg h nem is biztos, h túl higiiénikus a popó után az a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!